Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Οδοντικό Λέιζερ

LiteTouch™

Το Οδοντικό Λέιζερ Το LiteTouch ™ είναι ένα οδοντικό λέιζερ Erbium: YAG (μήκος κύματος 2.940nm) για σκληρές και μαλακές θεραπείες. Το μήκος κύματος Erbium: YAG απορροφάται καλά σε μόρια όρεξης νερού και υδροξυλίου, τα οποία κατασκευάζουν τα δόντια και τα οστά, και επομένως είναι πιο εφαρμόσιμα σε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών σκληρού και μαλακού ιστού. Το LiteTouch ™ με την τεχνολογία Laser-in-the-Handpiece ™ παρέχει πρωτοφανή ακρίβεια και ισχύ, χωρίς εργονομικούς περιορισμούς, επιτρέποντας τις μικροχειρουργικές και μη επεμβατικές λειτουργικές ικανότητες, ενισχύοντας παράλληλα την προληπτική οδοντιατρική.

Όνομα έργου : LiteTouch™, Όνομα σχεδιαστών : Light Instruments Ltd., Όνομα πελάτη : Light Instruments Ltd (Syneron Dental Lasers).

LiteTouch™ Το Οδοντικό Λέιζερ

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.