Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κοσμήματα

odyssey

Κοσμήματα Η βασική ιδέα της οδύσσειας από το μονομερές περιλαμβάνει την κάλυψη ογκωδών, γεωμετρικών σχημάτων με μοτίβο δέρματος. Από αυτό εξελίσσεται μια αλληλεπίδραση της σαφήνειας και της παραμόρφωσης, της διαφάνειας και της απόκρυψης. Όλα τα γεωμετρικά σχήματα και σχέδια μπορούν να συνδυαστούν κατά βούληση, να ποικίλουν και να συμπληρωθούν με προσθήκες. Αυτή η συναρπαστική, απλή ιδέα επιτρέπει τη δημιουργία μιας σχεδόν ανεξάντλητης γκάμας σχεδίων, απόλυτα σύμφωνη με τις ευκαιρίες που προσφέρει το γρήγορο πρωτότυπο (τρισδιάστατη εκτύπωση), καθώς κάθε πελάτης μπορεί να παράγει ένα εντελώς ατομικό και μοναδικό αντικείμενο (επισκεφθείτε: www.monomer. eu-shop).

Όνομα έργου : odyssey, Όνομα σχεδιαστών : monomer, Όνομα πελάτη : monomer.

odyssey Κοσμήματα

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.