Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρέκλα

loop-сhair

Καρέκλα Η ιδέα αυτής της καρέκλας μου ήρθε όταν είδα ένα βρόχο από το ορθογώνιο κόψιμο, το οποίο είναι καμπύλο για να σχηματίσει τα χέρια. Τα μεταλλικά μέρη συνδέονται με τα μπουλόνια στα ξύλινα πόδια και το πίσω μέρος και το κάθισμα της καρέκλας είναι κατασκευασμένα από διαφανές πλαστικό. Η σύνδεση αυτών των τριών διαφορετικών υλικών δίνει την ψευδαίσθηση της ελαφρότητας.

Όνομα έργου : loop-сhair , Όνομα σχεδιαστών : Viktor Kovtun, Όνομα πελάτη : Xo-Xo-L design.

loop-сhair  Καρέκλα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.