Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Μονάδα Flash Usb

Frohne eClip

Μονάδα Flash Usb Το eClip είναι η πρώτη μονάδα flash USB στον κόσμο με συνδετήρα χαρτιού με έναν μετρητή χάρακα. Το eClip τιμήθηκε με το Silver iDA & Golden A 'Design Award. Το eClip είναι ελαφρύ, ταιριάζει στο μπρελόκ σας και λειτουργεί όπως ένα συνδετήρα για να οργανώσετε τα χαρτιά, τις αποδείξεις και τα χρήματά σας. Το eClip προστατεύει προσωπικά δεδομένα, πνευματική ιδιοκτησία, δεδομένα εργοδότη, ιατρικά δεδομένα και εμπορικά μυστικά με λογισμικό ασφαλείας. Το eClip σχεδιάστηκε από τον Frohne στη Φλόριντα. Ο χρυσός σύνδεσμος μνήμης είναι ανθεκτικός, ανθεκτικός στις γρατσουνιές, ανθεκτικός στο νερό, ανθεκτικός στο αλκοόλ, ανθεκτικός στη σκόνη, ανθεκτικός στη σκουριά και ηλεκτρομαγνητικός.

Όνομα έργου : Frohne eClip , Όνομα σχεδιαστών : Derrick Frohne, Όνομα πελάτη : Frohne.

Frohne eClip  Μονάδα Flash Usb

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.