Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπέζι

Baboor Dawar Line

Τραπέζι Σε μια προσπάθεια υπέρβασης των ορίων της κανονικότητας και της διαρκούς προσπάθειας ανάμειξης της ιστορικής αιγυπτιακής κληρονομιάς με σύγχρονα μέσα σχεδιασμού που παρουσιάζονται σε υλικά και φινιρίσματα, αυτό το διακριτικό κομμάτι "Baboor" εμπνεύστηκε από την παραδοσιακή "Primus σόμπα" που ήταν υποχρεωτικός εξοπλισμός για πάνω από έναν αιώνα και εξακολουθεί να έχει την άφθονη χρήση του μέχρι σήμερα σε αγροτικές περιοχές. Είναι μια υπενθύμιση ενός από τα πολυάριθμα αντικείμενα, που κάποτε ήταν ένα σημαντικό προϊόν και με την πάροδο του χρόνου έχει σκιάσει την εξαφάνιση σε μια αρχαιότητα. Οποιοδήποτε αντικείμενο μπορεί να είναι ένα κύριο κομμάτι που το βλέπει κανείς με καλλιτεχνικό όραμα.

Όνομα έργου : Baboor Dawar Line, Όνομα σχεδιαστών : Dalia Sadany, Όνομα πελάτη : Dezines Dalia Sadany Creations.

 Baboor Dawar Line Τραπέζι

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.