Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Κτηματομεσιτικό Γραφείο

The Float

Το Κτηματομεσιτικό Γραφείο Σχεδιάζουμε αρχιτεκτονική, εσωτερικό και τοπίο σε αυτό το έργο. Η υπόθεση είναι "Realestate Agency", το όνομα του realestate είναι [Sky villa], οπότε αντιληφθείτε την ιδέα με το όνομα της υπόθεσης ως σημείο εκκίνησης. Και το έργο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης Xiamen, οι συνθήκες γύρω από τη βάση είναι δυσμενείς, υπάρχουν παλιά διαμερίσματα και εργοτάξιο, απέναντι είναι ένα σχολείο, δεν περιβάλλεται τοπίο. Στο τέλος, με την έννοια του [Float], τραβήξτε το κέντρο πωλήσεων σε ύψος 2F και δημιουργήστε το δικό του τοπίο, μια πισίνα σε στοίβα, ώστε το κέντρο πωλήσεων να αρέσει να επιπλέει στο νερό και οι επισκέπτες να διασχίζουν μεγάλη έκταση της λίμνης, και στο ισόγειο του γραφείου πωλήσεων, περπατήστε στην πίσω σκάλα και ανεβείτε στην αίθουσα πωλήσεων. Η κατασκευή είναι ατσάλινη κατασκευή, ο σχεδιασμός κτιρίων και η εσωτερική διακόσμηση επιδιώκουν την ολοκλήρωση και την ενότητα στην τεχνική.

Όνομα έργου : The Float, Όνομα σχεδιαστών : Kris Lin, Όνομα πελάτη : YONG NIAN Real Estate Development Company Limited.

The Float Το Κτηματομεσιτικό Γραφείο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.