Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τσαγιέρα

Unpredictable

Τσαγιέρα Στο μέλλον, η εμπειρία του χρήστη θα διαδραματίζει ολοένα και σημαντικότερο ρόλο στο σχεδιασμό προϊόντων. Δεδομένου ότι κάθε καταναλωτής έχει το μοναδικό του χαρακτηριστικό, θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η αίσθηση όλων των πτυχών του καταναλωτή για το σχεδιασμό πιο εξανθρωπισμένων προϊόντων. Η ιδέα αυτού του σχεδιασμού είναι να ενθαρρύνει τους χρήστες να σχεδιάσουν τη δική τους τσαγιέρα σύμφωνα με την αίσθηση και τη φαντασία τους. Με την αποσυναρμολόγηση και την επανασυναρμολόγηση διαφόρων εύκαμπτων στοιχείων, οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν την εμφάνιση του τσαγιέρα και να χρησιμοποιήσουν μεθόδους, που φέρνουν πολλή διασκέδαση στην καθημερινή ζωή.

Όνομα έργου : Unpredictable, Όνομα σχεδιαστών : zhizhong, Όνομα πελάτη : .

Unpredictable Τσαγιέρα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.