Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τσαγιέρα

Unpredictable

Τσαγιέρα Στο μέλλον, η εμπειρία του χρήστη θα διαδραματίζει ολοένα και σημαντικότερο ρόλο στο σχεδιασμό προϊόντων. Δεδομένου ότι κάθε καταναλωτής έχει το μοναδικό του χαρακτηριστικό, θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η αίσθηση όλων των πτυχών του καταναλωτή για το σχεδιασμό πιο εξανθρωπισμένων προϊόντων. Η ιδέα αυτού του σχεδιασμού είναι να ενθαρρύνει τους χρήστες να σχεδιάσουν τη δική τους τσαγιέρα σύμφωνα με την αίσθηση και τη φαντασία τους. Με την αποσυναρμολόγηση και την επανασυναρμολόγηση διαφόρων εύκαμπτων στοιχείων, οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν την εμφάνιση του τσαγιέρα και να χρησιμοποιήσουν μεθόδους, που φέρνουν πολλή διασκέδαση στην καθημερινή ζωή.

Όνομα έργου : Unpredictable, Όνομα σχεδιαστών : zhizhong, Όνομα πελάτη : .

Unpredictable Τσαγιέρα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.