Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τσαγιέρα

Unpredictable

Τσαγιέρα Στο μέλλον, η εμπειρία του χρήστη θα διαδραματίζει ολοένα και σημαντικότερο ρόλο στο σχεδιασμό προϊόντων. Δεδομένου ότι κάθε καταναλωτής έχει το μοναδικό του χαρακτηριστικό, θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η αίσθηση όλων των πτυχών του καταναλωτή για το σχεδιασμό πιο εξανθρωπισμένων προϊόντων. Η ιδέα αυτού του σχεδιασμού είναι να ενθαρρύνει τους χρήστες να σχεδιάσουν τη δική τους τσαγιέρα σύμφωνα με την αίσθηση και τη φαντασία τους. Με την αποσυναρμολόγηση και την επανασυναρμολόγηση διαφόρων εύκαμπτων στοιχείων, οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν την εμφάνιση του τσαγιέρα και να χρησιμοποιήσουν μεθόδους, που φέρνουν πολλή διασκέδαση στην καθημερινή ζωή.

Όνομα έργου : Unpredictable, Όνομα σχεδιαστών : zhizhong, Όνομα πελάτη : .

Unpredictable Τσαγιέρα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.