Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ρομπότ Φροντίδας Κατοικίδιων Ζώων

Puro

Το Ρομπότ Φροντίδας Κατοικίδιων Ζώων Ο στόχος του σχεδιαστή ήταν να λύσει προβλήματα σε σκύλους που μεγαλώνουν νοικοκυριά 1 ατόμου. Οι διαταραχές άγχους των σκύλων και τα φυσιολογικά προβλήματα προέρχονται από την παρατεταμένη περίοδο απουσίας των φροντιστών. Λόγω των μικρών χώρων διαβίωσης, οι φροντιστές μοιράστηκαν το περιβάλλον διαβίωσης με ζώα συντροφιάς, προκαλώντας προβλήματα υγιεινής. Εμπνευσμένο από τα σημεία πόνου, ο σχεδιαστής βρήκε ένα ρομπότ φροντίδας που 1. παίζει και αλληλεπιδρά με ζώα συντροφιάς πετώντας λιχουδιές, 2. καθαρίζει σκόνες και ψίχουλα μετά από εσωτερικές δραστηριότητες και 3. παίρνει μυρωδιές και μαλλιά όταν τα ζώα συντροφιάς παίρνουν υπόλοιπο.

Όνομα έργου : Puro, Όνομα σχεδιαστών : TAEUK HAM, Όνομα πελάτη : TAEUK HAM.

Puro Το Ρομπότ Φροντίδας Κατοικίδιων Ζώων

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.