Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συσκευασία Για Κορεατικά Τρόφιμα

Darin

Η Συσκευασία Για Κορεατικά Τρόφιμα Το Darin έχει σχεδιαστεί για να απαλλάσσει τους σύγχρονους ανθρώπους από την απροθυμία στα παραδοσιακά προϊόντα υγιεινής διατροφής της Κορέας στην κοινωνία της κόπωσης, με απλή, γραφική σαφήνεια στην παράδοση πακέτων στις ευαισθησίες των σύγχρονων ανθρώπων, σε αντίθεση με τις μη υπογεγραμμένες εικόνες που έχουν χρησιμοποιηθεί από τα παραδοσιακά κορεατικά καταστήματα υγιεινής διατροφής. . Όλα τα σχέδια είναι κατασκευασμένα από μοτίβα κυκλοφορίας αίματος, απεικονίζοντας το στόχο της παροχής ζωτικότητας και υγείας στα κουρασμένα 20 και 30.

Το 3D Animation

Alignment to Air

Το 3D Animation Όσο για το δημιουργικό γράμμα animation, ο Jin ξεκίνησε με το αλφάβητο A. Και, όταν πρόκειται για το concept concept, προσπάθησε να δει πιο έντονες διαθέσεις να αντανακλούν τη φιλοσοφία του, η οποία είναι αρκετά ενεργή αλλά οργανώνει ταυτόχρονα. Στην πορεία, βρήκε τις αντιφατικές λέξεις που υπερασπίζονται την ιδέα του με κάποιο τρόπο, όπως η ευθυγράμμιση με τον αέρα που είναι ο τίτλος αυτού του έργου. Έχοντας αυτό κατά νου, το κινούμενο σχέδιο παρουσιάζει πιο ακριβείς και λεπτές στιγμές στην πρώτη λέξη. Από την άλλη πλευρά, αυτό καταλήγει σε μια αρκετά ευέλικτη και χαλαρή ατμόσφαιρα για να εκδηλώσει το τελευταίο γράμμα.

Το Web Design Και Το Ux

Si Me Quiero

Το Web Design Και Το Ux Ο ιστότοπος Sí, Me Quiero είναι ένας χώρος που βοηθά να είσαι εαυτός. Για την εκτέλεση του έργου, έπρεπε να διεξαχθούν συνεντεύξεις και το κοινωνικό και πολιτιστικό πλαίσιο σε σχέση με τις γυναίκες έπρεπε να διερευνηθεί. την προβολή της στην κοινωνία και με τον εαυτό της. Συνήχθη το συμπέρασμα ότι ο ιστός θα αποτελούσε συνοδεία και θα διεξαγόταν με μια προσέγγιση που βοηθούσε να αγαπήσει τον εαυτό του. Στο σχεδιασμό αντικατοπτρίζεται η απλότητα με ουδέτερους τόνους χρησιμοποιώντας κόκκινες αντιθέσεις για να τραβήξει την προσοχή σε ορισμένες ενέργειες, χρώματα της επωνυμίας του βιβλίου που εκδίδει ο πελάτης. Η έμπνευση προήλθε από την τέχνη του κονστρουκτιβισμού.

Ο Σχεδιασμός Ετικέτας Κρασιού

314 Pi

Ο Σχεδιασμός Ετικέτας Κρασιού Ο πειραματισμός με τη γευσιγνωσία κρασιού είναι μια ατελείωτη διαδικασία που οδηγεί σε νέα μονοπάτια και διαφορετικά αρώματα. Η άπειρη ακολουθία του pi, ο παράλογος αριθμός με τα ατελείωτα δεκαδικά ψηφία χωρίς να γνωρίζουμε το τελευταίο από αυτά ήταν η έμπνευση για το όνομα αυτών των κρασιών χωρίς θειώδη. Ο σχεδιασμός στοχεύει να θέσει τα χαρακτηριστικά 3,14 σειρών κρασιού στο προσκήνιο αντί να τα κρύψει ανάμεσα σε εικόνες ή γραφικά. Ακολουθώντας μια μινιμαλιστική και απλή προσέγγιση, η ετικέτα δείχνει μόνο τα πραγματικά χαρακτηριστικά αυτών των φυσικών κρασιών, όπως μπορούν να παρατηρηθούν στο σημειωματάριο του Οινολόγου.

Το Βιβλίο

ZhuZi Art

Το Βιβλίο Το Μουσείο Τέχνης Nanjing Zhuzi δημοσιεύεται μια σειρά εκδόσεων βιβλίων για τα συλλεχθέντα έργα της καλλιγραφίας και της ζωγραφικής παραδοσιακής κινέζικης. Με τη μακρά ιστορία και την κομψή τεχνική του, οι παραδοσιακοί κινεζικοί πίνακες και η καλλιγραφία είναι πολύτιμες για την εξαιρετικά καλλιτεχνική και πρακτική τους γοητεία. Κατά το σχεδιασμό της συλλογής, χρησιμοποιήθηκαν αφηρημένα σχήματα, χρώματα και γραμμές για τη δημιουργία ενός συνεπούς αισθησιασμού και την επισήμανση του κενού χώρου στο σκίτσο. Η αβίαστη συμπίπτει με καλλιτέχνες σε παραδοσιακά στυλ ζωγραφικής και καλλιγραφίας.

Φωτογραφία

The Japanese Forest

Φωτογραφία Το ιαπωνικό δάσος λαμβάνεται από μια ιαπωνική θρησκευτική προοπτική. Μία από τις ιαπωνικές αρχαίες θρησκείες είναι ο Animism. Ο ζωισμός είναι η πεποίθηση ότι μη ανθρώπινα πλάσματα, νεκρή φύση (μέταλλα, αντικείμενα κ.λπ.) και αόρατα πράγματα έχουν επίσης πρόθεση. Η φωτογραφία είναι παρόμοια με αυτήν. Ο Masaru Eguchi γυρίζει κάτι που κάνει συναίσθημα στο θέμα. Δέντρα, γρασίδι και μέταλλα αισθάνονται τη θέληση της ζωής. Ακόμα και αντικείμενα όπως φράγματα που έμειναν στη φύση για μεγάλο χρονικό διάστημα αισθάνονται τη θέληση. Ακριβώς όπως βλέπετε την ανέγγιχτη φύση, το μέλλον θα δει το παρόν τοπίο.