Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εστιατόριο

pleasure

Εστιατόριο Η ευχαρίστηση της ζωής μιας τέχνης. Επέκταση και συνέχεια. Μέσω της επέκτασης των σχημάτων οροφής και των εκτάσεων δαπέδου, και της ομοιόμορφης κυματοειδούς καμπύλης τους, που πηγαίνει όρθια εδώ ή επισκιάζει εκεί, αντανακλώντας μια δύναμη δράσης που περικλείει τις κορυφές και τις κοιλάδες στη ζωή. Ενώ η πολυεπίπεδη ατμόσφαιρα ρέει και μεταμορφώνεται σε δράση, εικόνες ομορφιάς δημιουργούνται στο διάστημα. Η καμπίνα του διαστήματος είναι ρευστή και διαφανής, διατηρώντας παράλληλα τα διαχωριστικά διαφόρων διαμερισμάτων. Με μια έξυπνη διάταξη χώρου, η ιδιωτικότητα μπορεί να υπάρχει μέσα σε διαμερίσματα.

Κατοικία

nature

Κατοικία Αυτό το σπίτι έχει σχεδιαστεί για ένα ζευγάρι. Επιστροφή στη φύση. Οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να βγουν περισσότερο, να είναι έξω ή να αφήσουν τη φύση να είναι μέρος της ζωής τους, να επιτρέψουν στη φύση να εμπλουτίσει το λεξιλόγιο του σπιτιού. Απλώς αφήστε τη φύση να εισέλθει και να συνεχίσει να βρίσκεται σε ηρεμία. Πλούσια και ποικίλα στοιχεία, που δείχνουν πώς μπορεί να υπάρχει αποκόλληση παράλληλα με την πυκνή πολυπλοκότητα, όπως οι πολλαπλές όψεις των λουλουδιών, που τελικά θα καταστούν τελικά σε τελικές επιλογές μετά από πολλή συζήτηση.

Ο Χώρος Γραφείου

Samlee

Ο Χώρος Γραφείου Χωρίς μυστηριώδεις λεπτομέρειες, το Samlee Office σχεδιάστηκε από μια απλότητα ανατολίτικης αισθητικής. Αυτή η ιδέα ταιριάζει με την ταχέως αναπτυσσόμενη πόλη. Σε αυτήν την πολύ διαδεδομένη κοινωνία της πληροφορίας, το έργο παρουσιάζει τη διαδραστική σχέση μεταξύ πόλης, εργασίας και ανθρώπων - ένα είδος στενής σχέσης δραστηριότητας και αδράνειας. διάφανη επικάλυψη κενό διαπερατότητας.

Φοιτητικός Κοιτώνας

Koza Ipek Loft

Φοιτητικός Κοιτώνας Το Koza Ipek Loft σχεδιάστηκε από το craft312 studio ως φοιτητικός ξενώνας και κέντρο νεότητας, χωρητικότητας 240 κλινών σε έκταση 8000 m2. Η κατασκευή του Koza Ipek Loft ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2013. Γενικά, η είσοδος του ξενώνα, η πρόσβαση στο κέντρο νέων, ένα εστιατόριο, μια αίθουσα συνεδριάσεων και φουαγιέ, αίθουσες μελέτης, δωμάτια και διοικητικά γραφεία σε πολλαπλάσια κτίρια 12 ορόφων που αποτελούνται από ένα καινοτόμο, μοντέρνο και έχουν σχεδιαστεί άνετοι χώροι διαβίωσης. Δωμάτια για 2 άτομα στα κεντρικά κελιά, τακτοποιημένα σύμφωνα με κάθε όροφο, δύο διαμερίσματα και 24 άτομα.

Το Κτίριο Γραφείων

Jansen Campus

Το Κτίριο Γραφείων Το κτήριο είναι μια εντυπωσιακή νέα προσθήκη στον ορίζοντα, που συνδέει τη βιομηχανική περιοχή και την παλιά πόλη και παίρνει τις τριγωνικές μορφές του από τις παραδοσιακές στέγες του Oberriet. Το έργο ενσωματώνει καινοτόμες τεχνολογίες, περιλαμβάνει νέες λεπτομέρειες και υλικά και πληροί τα αυστηρά πρότυπα βιώσιμων κτιρίων της Ελβετίας «Minergie». Η πρόσοψη είναι επενδυμένη με ένα σκοτεινό προ-πατενταρισμένο διάτρητο πλέγμα Rheinzink που προκαλεί την πυκνότητα των τόνων των ξύλινων κτιρίων της γύρω περιοχής. Οι προσαρμοσμένοι χώροι εργασίας είναι ανοιχτού τύπου και η γεωμετρία του κτιρίου κόβει τις απόψεις προς το Rheintal.

Εκθεσιακός Χώρος

Segmentation

Εκθεσιακός Χώρος Οι απαλές γραμμές των παπουτσιών δεν μπορούν να παραβλεφθούν κατά την ερμηνεία του τόπου. Για να αντιπροσωπεύσετε τα άλλα κομψά παπούτσια της ομάδας που εμφανίζονται σε αυτό το μέρος, η οροφή δεύτερου επιπέδου και οκτώ αποκλειστικά σχεδιαστικά στοιχεία φωτισμού, ενώ δημιουργούν διάθεση, ταυτόχρονα κάνουν να νιώσετε μόνος σας με την άμορφη γραμμή σε αυτό το μέρος.