Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εστιατόριο

100 Bites Dessert

Εστιατόριο Λαμβάνοντας το δάγκωμα ως θέμα σχεδίασης, γραφικά πορτραίτα, δόντια μοντέλα, διασημότητες κεφαλής είναι όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που βοηθούν στην τόνωση της γεύσης κάθε πελάτη. Από το φανταχτερό καφέ και λευκό γραφικό ανώτατο όριο, μέχρι τον λευκό τοίχο super γραφικών, μέχρι τον τακτοποιημένο τοίχο προβολής προϊόντων, μαζί με τα 100 εικονίδια δαγκώματος που αντιπροσωπεύουν διαφορετικές δεκαετίες, μια πλούσια σχεδιασμένη γεύση μαύρου χιούμορ συγχέει.

Ο Εταιρικός Σχεδιασμός

Vivifying Minimalism

Ο Εταιρικός Σχεδιασμός Το παραδοτέο ήταν να δημιουργήσει έναν σύγχρονο χώρο που προσαρμόζει τις θεραπείες με βάση την προηγμένη τεχνολογία ενώ προσφέρει κλασικές θεραπείες σπα. Η προκύπτουσα πρόταση ήταν να δημιουργηθεί ένας δυναμικός χώρος που εκπέμπει τη λιτότητα των επιστημονικών εργαστηρίων, προσθέτοντας ταυτόχρονα γνωστές συνθέσεις θερμών κλασικών εσωτερικών χώρων. Η έμπνευση για το λόμπι του εδάφους προήλθε από τη φιλοσοφία του zen και τη δυαδική φύση του κόσμου. Λευκό lavaplaster υπαινιγμό κλινικό λευκό και επιστημονικό λόγο, καφέ σοκολάτας από κλασική παλέτα υπονοεί καλαίσθητες υποδηλώσεις των ανθρώπινων επιθυμιών.

Το Ιατρικό Κέντρο

Neo Derm The Center

Το Ιατρικό Κέντρο Έχει σχεδιαστεί για να συντονίζει το θέμα των γραμμών και τα ασβέστη χρώματα του χρώματος αρκούν για να αποδείξουν τη ζοφερή και ενεργητική σύντομη σχεδίαση για αυτό το συγκεκριμένο κέντρο φροντίδας του δέρματος. Οι δοκοί των λευκών γραμμών διασπώνται σε όλη τη λευκή οροφή και εκτείνονται στον περιβάλλοντα χώρο με δυναμική. Η ζώνη χαλάρωσης που βρίσκεται δίπλα στη ρεσεψιόν είναι τοποθετημένη σε ασβέστη με απόχρωση ασβέστη από έπιπλα έως χαλί που δίνει έμφαση στη νέα και ανανεωμένη ουσία της μάρκας με την επισκόπηση του λιμανιού Victoria.

Ο Χώρος Έκθεσης Και Διαπραγμάτευσης

All Love in Town Sales Center

Ο Χώρος Έκθεσης Και Διαπραγμάτευσης Ο εμπορικός χώρος θα μπορούσε επίσης να είναι ένας τομέας δραστηριοτήτων προσανατολισμένος στις επιχειρήσεις, γεμάτος έργα τέχνης και αισθητικής, όπως και ένα θέατρο και ένα μουσείο. Λίγοι σχεδιαστές ποτέ δεν πίστευαν ότι ο εντατικός συνδυασμός ανθρώπων και περιβάλλοντος γίνεται τόσο ουσιαστικός από ποτέ. Δημιουργήσαμε έναν εσωτερικό χώρο που χτύπησε μια χορδή με τους ανθρώπους να μπαίνουν σε αυτόν χρησιμοποιώντας τη χαμηλότερη τιμή υλικών-λαμπτήρες, Ping Pong και Χριστουγεννιάτικες μπάλες διακόσμησης. Έφερε ένα μύθο των πωλήσεων ακινήτων για την ολοκλήρωση των εργασιών πώλησης σε τρία μήνες εκείνη την εποχή σε ολόκληρη τη βιομηχανία λόγω του διακριτικού σχεδιασμού.

Ο Κινηματογράφος

Wuhan Pixel Box Cinema

Ο Κινηματογράφος Το "Pixel" είναι το βασικό στοιχείο των εικόνων, ο σχεδιαστής διερευνά τη σχέση κίνησης και pixel για να γίνει το θέμα αυτού του σχεδιασμού. Το "Pixel" εφαρμόζεται σε διάφορες περιοχές του κινηματογράφου. Η μεγάλη αίθουσα box office στεγάζει έναν τεράστιο καμπύλο φάκελο που σχηματίζεται από πάνω από 6000 κομμάτια πάνελ από ανοξείδωτο ατσάλι. Ο τοίχος προβολής χαρακτηριστικών είναι διακοσμημένος με τεράστια ποσότητα τετραγωνικών λωρίδων που προεξέχουν από τον τοίχο παρουσιάζει το λαμπερό όνομα του κινηματογράφου. Μέσα σε αυτόν τον κινηματογράφο, όλοι θα απολαύσουν την υπέροχη ατμόσφαιρα του ψηφιακού κόσμου που δημιουργείται από τη συνοχή όλων των στοιχείων "Pixel".

Το Γραφείο

White Paper

Το Γραφείο Το εσωτερικό που μοιάζει με καμβά υλοποιεί έναν χώρο για τη δημιουργική συνεισφορά των σχεδιαστών και δημιουργεί ευκαιρίες για μυριάδες έκθεση σχεδιαστικής διαδικασίας. Καθώς κάθε έργο εξελίσσεται, οι τοίχοι και οι σανίδες καλύπτονται με έρευνα, σχεδιάζουν σκίτσα και παρουσιάσεις, καταγράφοντας την εξέλιξη κάθε σχεδίου και γίνονται το ημερολόγιο των σχεδιαστών. Τα λευκά δάπεδα και η πόρτα από ορείχαλκο, που χρησιμοποιούνται με μοναδικό και τολμηρό τρόπο για στιβαρή καθημερινή χρήση, συλλέγουν τα ίχνη και τα δακτυλικά αποτυπώματα από το προσωπικό και τους πελάτες, μαρτυρώντας την ανάπτυξη της εταιρείας.