Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Σαλόνι Και Το Σαλόνι Κτιρίων Κατοικιών

Light Music

Το Σαλόνι Και Το Σαλόνι Κτιρίων Κατοικιών Για την Light Music, ένα σχεδιασμό οικιστικού λόμπι και lounge, οι Armand Graham και Aaron Yassin από το A + A Studio που εδρεύουν στη Νέα Υόρκη ήθελαν να συνδέσουν το χώρο με τη δυναμική γειτονιά του Adams Morgan στην Ουάσιγκτον, όπου η νυχτερινή ζωή και η μουσική σκηνή, από την τζαζ Το Go-go to punk rock και τα ηλεκτρονικά ήταν πάντα κεντρικά. Αυτή είναι η δημιουργική τους έμπνευση. το αποτέλεσμα είναι ένας μοναδικός χώρος που συνδυάζει πρωτοποριακές μεθόδους ψηφιακής κατασκευής με παραδοσιακές τεχνικές για να δημιουργήσει έναν συναρπαστικό κόσμο με τον δικό του παλμό και ρυθμό που αποτίει φόρο τιμής στη ζωντανή πρωτότυπη μουσική του DC.

Εμπορικό Εσωτερικό

Nest

Εμπορικό Εσωτερικό Το δάπεδο μοιράζεται δύο μοναδικοί επαγγελματίες - υποστηρικτές και αρχιτέκτονες που απαιτούν ποικίλες ιεραρχικές παραγγελίες. Η επιλογή και η λεπτομέρεια των στοιχείων ήταν μια προσπάθεια να διατηρηθεί η συνολική εμφάνιση γειωμένη, γήινη και να αναζωογονηθεί η τοπική τέχνη και τα δομικά υλικά. Ο συνδυασμός και η εφαρμογή φιλικών προς το περιβάλλον υλικών, το μέγεθος των ανοιγμάτων, όλα έχουν προκληθεί από την ανάκληση του τοπικού κλίματος για να δημιουργήσει ένα ευχάριστο περιβάλλον που ξυπνάει τις χαμένες πρακτικές μαζί δομώντας τη βιώσιμη πρακτική.

Ξενοδοχείο

LiHao

Ξενοδοχείο Επιστροφή στη φύση, τον πολιτιστικό σταθμό της πόλης. Δημιουργήστε έναν εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής. Απολαύστε αποκλειστικά μια ησυχία και ησυχία. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην πολυσύχναστη περιοχή Baoding High-tech Development Zone. Ο σχεδιαστής επαναπροσδιορίζει το ξενοδοχείο του θέρετρου της πόλης με ολιστική σκέψη μέσω της αναζωογόνησης του γύρω περιβάλλοντος, της αρχιτεκτονικής, του τοπίου και του εσωτερικού για τη δημιουργία ενός εκλεπτυσμένου, φυσικού και άνετου χώρου ξενοδοχείου. Αφήστε τους επαγγελματίες ταξιδιώτες να αισθάνονται ευημερούσαν στην ησυχία, κλέβοντας αναψυχή μισής ημέρας.

Τα Γραφεία Πωλήσεων

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Τα Γραφεία Πωλήσεων Με την επιφάνεια του νερού ως καθρέφτη, η ανυψωμένη εικόνα του κτιρίου ξεκινά. Με γλυπτική και φύτευση ως στοιχεία, το ενδιαφέρον του νερού διαμορφώνεται μέσω της διακόσμησης. με πλωτή φύτευση και μεταβαλλόμενες βρύσες και καλλιτεχνικά φώτα, το ενδιαφέρον διαμορφώνεται ; Με το νερό ως ψυχή, ο συνδυασμός τέχνης και λειτουργίας συνάγεται μέσω της καμπής του χώρου. Η ευρεία πισίνα, στον ήλιο, οι κυματισμοί του νερού, καθαροί και διαφανείς, λαμπεροί, μέσα από το φωτεινό νερό, μπορούν να δουν τη στάση κάθε πλακιδίου καθαρά, φαίνεται ότι καθαρίζει επίσης το ανθρώπινο μυαλό γενικά.

Το Περίβλημα Πολλαπλών Μονάδων

Best in Black

Το Περίβλημα Πολλαπλών Μονάδων Το Best in Black είναι ένα έργο που στοχεύει στη δημιουργία ενός νέου είδους κτιρίου κατοικιών. Ο εσωτερικός σχεδιασμός των διαμερισμάτων αντιπροσωπεύει τη βιομηχανική σχεδίαση που ανταποκρίνεται στη μεξικάνικη αρχιτεκτονική, τα επιλεγμένα υλικά είναι σχεδιασμένα να προβάλουν μια αίσθηση θαύματος στους κοινόχρηστους χώρους και μια ζεστή εμφάνιση για τα διαμερίσματα, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με μια καθαρή, νηφάλια πρόσοψη. Οι τέσσερις προσόψεις εμπνέονται σαφώς σε μια τυχαία τοποθέτηση των σχημάτων παιχνιδιού Tetris που σχηματίζουν τους τοίχους και τα παράθυρα του κτιρίου, δημιουργώντας φωτιζόμενες ατμόσφαιρες που δημιουργούν άνεση για τον χρήστη.

Το Σπίτι Πώλησης

Zhonghe Kechuang

Το Σπίτι Πώλησης Αυτό το έργο επιδιώκει το βάθος και την ακρίβεια του υλικού, της τεχνολογίας και του χώρου και τονίζει την ακεραιότητα της λειτουργίας, της δομής και της μορφής. Μέσω του συνδυασμού εφέ φωτισμού και νέων υλικών που αποτελούν τα καλύτερα αισθητικά στοιχεία, για την επίτευξη του στόχου του πρωτοποριακού σχεδιασμού, για να δώσουν στους ανθρώπους απεριόριστη αίσθηση τεχνολογίας.