Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Γραφείο Εξυπηρέτησης

Miyajima Insurance

Το Γραφείο Εξυπηρέτησης Η ιδέα του έργου είναι «η σύνδεση του γραφείου με την πόλη» εκμεταλλευόμενοι το περιβάλλον. Ο ιστότοπος βρίσκεται στο μέρος όπου βλέπει την πόλη. Για την επίτευξή του υιοθετούνται χώροι σε σχήμα σήραγγας, ο οποίος περνά από την πύλη εισόδου έως το τέλος του χώρου γραφείου. Η γραμμή του ξύλου οροφής και το μαύρο κενό που είναι εγκατεστημένα φώτα και φωτιστικά κλιματισμού υπογραμμίζουν την κατεύθυνση προς την πόλη.

Ταπετσαρία Ακουστικά Πάνελ

University of Melbourne - Arts West

Ταπετσαρία Ακουστικά Πάνελ Η σύντομη ενημέρωσή μας ήταν να προμηθεύσουμε και να εγκαταστήσουμε μια πληθώρα ακουστικών πάνελ τυλιγμένων με ύφασμα με διάφορα μεγέθη, γωνίες και σχήματα. Τα αρχικά πρωτότυπα είδαν αλλαγές τόσο στο σχεδιασμό όσο και στα φυσικά μέσα εγκατάστασης και ανάρτησης αυτών των πλαισίων από τους τοίχους, τις οροφές και την κάτω πλευρά των κλιμακοστασίων. Σε αυτό το σημείο συνειδητοποιήσαμε ότι τα τρέχοντα ιδιόκτητα συστήματα ανάρτησης για πάνελ οροφής δεν ήταν κατάλληλα για τις ανάγκες μας και σχεδιάσαμε τις δικές μας.

Εστιατόριο

Yuyuyu

Εστιατόριο Υπάρχουν πολλά από αυτά τα μικτά σύγχρονα σχέδια στην αγορά σήμερα στην Κίνα, συνήθως βασισμένα σε παραδοσιακά σχέδια, αλλά με μοντέρνα υλικά ή νέες εκφράσεις. Το Yuyuyu είναι ένα κινέζικο εστιατόριο, ο σχεδιαστής έχει δημιουργήσει έναν νέο τρόπο έκφρασης του ανατολίτικου σχεδιασμού, μια νέα εγκατάσταση που αποτελείται από γραμμές και κουκκίδες, οι οποίες εκτείνονται από την πόρτα έως το εσωτερικό του εστιατορίου. Με την αλλαγή των καιρών, η αισθητική εκτίμηση των ανθρώπων αλλάζει επίσης. Για τον σύγχρονο ανατολίτικο σχεδιασμό, η καινοτομία είναι πολύ απαραίτητη.

Εστιατόριο

Yucoo

Εστιατόριο Με τη σταδιακή ωριμότητα της αισθητικής και τις αισθητικές αλλαγές του ανθρώπου, το μοντέρνο στυλ που αναδεικνύει τον εαυτό και την ατομικότητα έχει γίνει τα σημαντικά στοιχεία του σχεδιασμού. Αυτή η περίπτωση είναι ένα εστιατόριο, ο σχεδιαστής θέλει να δημιουργήσει μια νεανική εμπειρία χώρου για τους καταναλωτές. Ανοιχτό μπλε, γκρι και πράσινα φυτά δημιουργούν φυσική άνεση και άνεση για τον χώρο. Ο πολυέλαιος από χειροποίητο ρατάν και μέταλλο εξηγεί τη σύγκρουση μεταξύ ανθρώπου και φύσης, δείχνοντας τη ζωτικότητα ολόκληρου του εστιατορίου.

Κατάστημα

Formal Wear

Κατάστημα Τα καταστήματα ανδρικών ενδυμάτων προσφέρουν συχνά ουδέτερους εσωτερικούς χώρους που επηρεάζουν αρνητικά τη διάθεση των επισκεπτών και επομένως μειώνουν το ποσοστό των πωλήσεων. Προκειμένου να προσελκύσει τους ανθρώπους όχι μόνο να επισκεφθούν ένα κατάστημα, αλλά και να αγοράσουν προϊόντα που παρουσιάζονται εκεί, ο χώρος θα πρέπει να εμπνεύσει και να δημιουργήσει μια καλή χαρά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο σχεδιασμός αυτού του καταστήματος χρησιμοποιεί ειδικά χαρακτηριστικά εμπνευσμένα από τη χειροτεχνία ραψίματος και διαφορετικές λεπτομέρειες που θα προσελκύσουν την προσοχή και θα διαδώσουν μια καλή διάθεση. Η διάταξη ανοιχτού χώρου που χωρίστηκε σε δύο ζώνες έχει σχεδιαστεί επίσης για την ελευθερία των πελατών κατά τη διάρκεια των αγορών.

Κατοικία

Shkrub

Κατοικία Το σπίτι Shkrub εμφανίστηκε από αγάπη και για αγάπη - ένα ζευγάρι ερωτευμένων με τρία παιδιά. Το DNA του σπιτιού περιλαμβάνει τις δομικές αισθητικές αρχές που εμπνέουν την ιστορία και τον πολιτισμό της Ουκρανίας εμπνευσμένες από την ιαπωνική σοφία. Το στοιχείο της γης ως υλικό γίνεται αισθητό σε δομικές πτυχές του σπιτιού, όπως η αρχική ψάθινη οροφή και στους όμορφους και πυκνούς τοίχους από πηλό. Η ιδέα της τιμής, ως ιδρυτικό μέρος, μπορεί να γίνει αισθητή σε ολόκληρο το σπίτι, σαν ένα λεπτό νήμα καθοδήγησης.