Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ανακαίνιση Του Ξενοδοχείου

Renovated Fisherman's House

Η Ανακαίνιση Του Ξενοδοχείου Το ξενοδοχείο SIXX βρίσκεται στο χωριό Houhai του κόλπου Haitang στη Sanya. Η νότια θάλασσα της Κίνας απέχει 10μ. Μπροστά από το ξενοδοχείο και το Houhai είναι γνωστό ως ο παράδεισος του σερφ στην Κίνα. Ο αρχιτέκτονας μετέτρεψε το αρχικό τριώροφο κτίριο, το οποίο σερβίρεται για μια τοπική οικογένεια ψαράδων για χρόνια, σε ένα ξενοδοχείο θέρετρου σέρφινγκ, ενισχύοντας την παλιά δομή και ανακαινίζοντας τον εσωτερικό χώρο.

Η Διαμονή Του Σαββατοκύριακου

Cliff House

Η Διαμονή Του Σαββατοκύριακου Πρόκειται για μια καμπίνα ψαρέματος με θέα στο βουνό, στην όχθη του ποταμού Heaven («Tenkawa» στα ιαπωνικά). Κατασκευασμένο από οπλισμένο σκυρόδεμα, το σχήμα είναι ένας απλός σωλήνας, μήκους έξι μέτρων. Το άκρο του δρόμου του σωλήνα αντισταθμίζεται και αγκυροβολείται βαθιά στο έδαφος, έτσι ώστε να εκτείνεται οριζόντια από την όχθη και κρέμεται πάνω από το νερό. Ο σχεδιασμός είναι απλός, το εσωτερικό είναι ευρύχωρο και το κατάστρωμα δίπλα στο ποτάμι είναι ανοιχτό στον ουρανό, τα βουνά και το ποτάμι. Χτισμένο κάτω από το επίπεδο του δρόμου, μόνο η οροφή της καμπίνας είναι ορατή, από την άκρη του δρόμου, οπότε η κατασκευή δεν εμποδίζει την θέα.

Η Εσωτερική Διακόσμηση Της Βιβλιοθήκης

Veranda on a Roof

Η Εσωτερική Διακόσμηση Της Βιβλιοθήκης Το Kalpak Shah of Studio Course έχει ανακαινίσει το ανώτερο επίπεδο ενός ρετιρέ διαμέρισμα στο Pune, δυτική Ινδία, δημιουργώντας ένα συνδυασμό εσωτερικών και εξωτερικών δωματίων που περιβάλλουν έναν κήπο στον τελευταίο όροφο. Το τοπικό στούντιο, το οποίο εδρεύει επίσης στο Πούνε, στόχευε να μετατρέψει τον ανεπαρκώς χρησιμοποιημένο όροφο του σπιτιού σε μια περιοχή παρόμοια με τη βεράντα ενός παραδοσιακού ινδικού σπιτιού.

Ξενοδοχείο

Shang Ju

Ξενοδοχείο Με την ομορφιά της φύσης και την ομορφιά της ανθρωπότητας, τον ορισμό του City Resort Hotel, είναι σαφές ότι διαφέρει από τα τοπικά ξενοδοχεία. Σε συνδυασμό με τον τοπικό πολιτισμό και τις συνήθειες διαβίωσης, προσθέστε κομψότητα και ποιήματα στα δωμάτια και παρέχοντας διαφορετικές εμπειρίες διαβίωσης. Το χαλαρό και αυστηρό έργο των διακοπών, γεμάτο κομψότητα, καθαρή και απαλή ζωή. Αποκαλύψτε την κατάσταση του νου που κρύβει το μυαλό και αφήστε τους επισκέπτες να περπατήσουν στην ηρεμία της πόλης.

Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Του Ξενώνα

The MeetNi

Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Του Ξενώνα Όσον αφορά τα στοιχεία σχεδίασης, δεν προορίζεται να είναι περίπλοκο ή μινιμαλιστικό. Χρειάζεται κινεζικό απλό χρώμα ως βάση, αλλά χρησιμοποιεί υφή βαφής για να αφήσει κενό το χώρο, το οποίο διαμορφώνει την ανατολίτικη καλλιτεχνική σύλληψη σύμφωνα με τη σύγχρονη αισθητική. Τα μοντέρνα ανθρωπιστικά έπιπλα σπιτιού και οι παραδοσιακές διακοσμήσεις με ιστορικές ιστορίες φαίνεται να είναι αρχαίοι και μοντέρνοι διάλογοι που ρέουν στο διάστημα, με μια χαλαρή αρχαία γοητεία.

Η Εσωτερική Διακόσμηση Του Ξενοδοχείου

New Beacon

Η Εσωτερική Διακόσμηση Του Ξενοδοχείου Ο χώρος είναι ένα εμπορευματοκιβώτιο. Ο σχεδιαστής εισάγει συναισθήματα και διαστημικά στοιχεία σε αυτό. Συνδυάζοντας με τα χαρακτηριστικά του χώρου Noumenon, ο Σχεδιαστής ολοκληρώνει την αφαίρεση από το συναίσθημα στην ακολουθία μέσω της διάταξης της διαστημικής διαδρομής και στη συνέχεια σχηματίζει μια πλήρη ιστορία. Το ανθρώπινο συναίσθημα φυσικά κατακρημνίζεται και εξουδετερώνεται μέσω της εμπειρίας. Χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνικές για να μεταφέρει τον πολιτισμό της αρχαίας πόλης και δείχνει την αισθητική σοφία για χιλιάδες χρόνια. Ο σχεδιασμός, ως θεατής, λέει αργά πώς μια πόλη τρέφει τη σύγχρονη ανθρώπινη ζωή με το περιβάλλον της.