Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Σπίτι Για Αναμνήσεις

Memory Transmitting

Το Σπίτι Για Αναμνήσεις Αυτό το σπίτι μεταφέρει τις εικόνες του σπιτιού από ξύλινα δοκάρια και τη στοιβαγμένη στοίβα από λευκά τούβλα. Το φως πηγαίνει από τους χώρους των λευκών τούβλων γύρω από το σπίτι, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα για τον πελάτη. Ο σχεδιαστής χρησιμοποιεί διάφορες μεθόδους για να λύσει τους περιορισμούς αυτού του κτηρίου για τα κλιματιστικά και τους αποθηκευτικούς χώρους. Επίσης, συνδυάστε τα υλικά με τη μνήμη του πελάτη και παρουσιάστε μια ζεστή και κομψή αισθητική μέσα από τη δομή, συνδέοντας το μοναδικό στιλ αυτού του σπιτιού.

Εσωτερικό Σπίτι

Seamless Blank

Εσωτερικό Σπίτι Αυτό είναι ένα σπίτι για να παρουσιάσει τον μοναδικό τρόπο ζωής της οικοδέσποινας, που είναι ένα σπίτι γραφίστας και επιχειρηματία. Ο σχεδιαστής παρουσιάζει φυσικά υλικά για να απεικονίσει τις προτιμήσεις της οικοδέσποινα και να διατηρήσει κενές περιοχές για να γεμίσει τα πράγματα της οικογένειας. Η κουζίνα είναι το κέντρο του σπιτιού, ειδικά σχεδιασμένη για την οικοδέσποινα και βεβαιωθείτε ότι οι γονείς μπορούν να δουν οπουδήποτε. Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με δάπεδο από λευκό γρανίτη, ιταλική βαφή, διαφανές γυαλί και επίστρωση λευκής σκόνης για να αποκαλύψει τις κομψές λεπτομέρειες των υλικών.

Εσωτερικό Σπίτι

Warm loft

Εσωτερικό Σπίτι Ένα σπίτι βιομηχανικού στιλ με ζεστά υλικά. Αυτό το σπίτι προετοιμάζει πολλές λειτουργίες για τους πελάτες για την προώθηση των ποιοτικών ζωής. Ο σχεδιαστής προσπάθησε να συνδέσει τους σωλήνες σε κάθε χώρο και συνδυασμένους σωλήνες ξύλου, χάλυβα και ENT για να απεικονίσει την ιστορία της ζωής των πελατών. Δεν είναι ίδιο με το συνηθισμένο βιομηχανικό στυλ, αυτό το σπίτι εισάγει μόνο λίγα χρώματα και προετοιμάζει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.

Αποδυτήρια

Sopron Basket

Αποδυτήρια Το Sopron Basket είναι μια επαγγελματική ομάδα μπάσκετ γυναικών που εδρεύει στο Sopron της Ουγγαρίας. Δεδομένου ότι είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της Ουγγαρίας με 12 εθνικά πρωταθλήματα και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην Ευρωλίγκα, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να επενδύσει σε ένα νέο συγκρότημα αποδυτηρίων για να έχει μια μάλλον περίφημη εγκατάσταση στο όνομα του συλλόγου, που ταιριάζει στις ανάγκες του παίκτη καλύτερα, παρακινήστε τους και προωθήστε την ενότητα τους.

Η Αρχιτεκτονική Μικτής Χρήσης

Shan Shui Plaza

Η Αρχιτεκτονική Μικτής Χρήσης Βρίσκεται στην ιστορική πόλη Xi'an, μεταξύ του επιχειρηματικού κέντρου και του ποταμού TaoHuaTan, το έργο στοχεύει όχι μόνο στη σύνδεση του παρελθόντος και του παρόντος αλλά και της πόλης και της φύσης. Εμπνευσμένο από την ανοιξιάτικη κινεζική ιστορία The Peach blossom, το έργο προσφέρει έναν παραδεισένιο χώρο διαβίωσης και εργασίας παρέχοντας στενή σχέση με τη φύση. Στην κινεζική κουλτούρα, η φιλοσοφία του ορεινού νερού (Shan Shui) κατέχει μια ουσιαστική έννοια της σχέσης μεταξύ ανθρώπου και φύσης, εκμεταλλευόμενη έτσι το υδατώδες τοπίο της περιοχής, το έργο προσφέρει χώρους που αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία του Shan Shui στην πόλη.

Νοσοκομείο

Warm Transparency

Νοσοκομείο Συμβατικά, ένα νοσοκομείο τείνει να είναι ένας χώρος που έχει φτωχό φυσικό χρώμα ή υλικό λόγω του υλικού τεχνητής δομής για τη βελτίωση της λειτουργικής και της αποτελεσματικότητας. Ως εκ τούτου, οι ασθενείς αισθάνονται ότι διαχωρίζονται από την καθημερινή τους ζωή. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ένα άνετο περιβάλλον όπου οι ασθενείς μπορούν να περάσουν και να απαλλαγούν από το άγχος, πρέπει να ληφθούν υπόψη. Οι αρχιτέκτονες TSC παρέχουν έναν ανοιχτό, άνετο χώρο, ορίζοντας έναν ανοιχτό χώρο οροφής σε σχήμα L και τις μεγάλες μαρκίζες χρησιμοποιώντας άφθονο ξύλινο υλικό. Η θερμή διαφάνεια αυτής της αρχιτεκτονικής συνδέει ανθρώπους και ιατρικές υπηρεσίες.