Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εσωτερικό Σπίτι

Warm loft

Εσωτερικό Σπίτι Ένα σπίτι βιομηχανικού στιλ με ζεστά υλικά. Αυτό το σπίτι προετοιμάζει πολλές λειτουργίες για τους πελάτες για την προώθηση των ποιοτικών ζωής. Ο σχεδιαστής προσπάθησε να συνδέσει τους σωλήνες σε κάθε χώρο και συνδυασμένους σωλήνες ξύλου, χάλυβα και ENT για να απεικονίσει την ιστορία της ζωής των πελατών. Δεν είναι ίδιο με το συνηθισμένο βιομηχανικό στυλ, αυτό το σπίτι εισάγει μόνο λίγα χρώματα και προετοιμάζει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.

Αποδυτήρια

Sopron Basket

Αποδυτήρια Το Sopron Basket είναι μια επαγγελματική ομάδα μπάσκετ γυναικών που εδρεύει στο Sopron της Ουγγαρίας. Δεδομένου ότι είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της Ουγγαρίας με 12 εθνικά πρωταθλήματα και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην Ευρωλίγκα, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να επενδύσει σε ένα νέο συγκρότημα αποδυτηρίων για να έχει μια μάλλον περίφημη εγκατάσταση στο όνομα του συλλόγου, που ταιριάζει στις ανάγκες του παίκτη καλύτερα, παρακινήστε τους και προωθήστε την ενότητα τους.

Η Αρχιτεκτονική Μικτής Χρήσης

Shan Shui Plaza

Η Αρχιτεκτονική Μικτής Χρήσης Βρίσκεται στην ιστορική πόλη Xi'an, μεταξύ του επιχειρηματικού κέντρου και του ποταμού TaoHuaTan, το έργο στοχεύει όχι μόνο στη σύνδεση του παρελθόντος και του παρόντος αλλά και της πόλης και της φύσης. Εμπνευσμένο από την ανοιξιάτικη κινεζική ιστορία The Peach blossom, το έργο προσφέρει έναν παραδεισένιο χώρο διαβίωσης και εργασίας παρέχοντας στενή σχέση με τη φύση. Στην κινεζική κουλτούρα, η φιλοσοφία του ορεινού νερού (Shan Shui) κατέχει μια ουσιαστική έννοια της σχέσης μεταξύ ανθρώπου και φύσης, εκμεταλλευόμενη έτσι το υδατώδες τοπίο της περιοχής, το έργο προσφέρει χώρους που αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία του Shan Shui στην πόλη.

Νοσοκομείο

Warm Transparency

Νοσοκομείο Συμβατικά, ένα νοσοκομείο τείνει να είναι ένας χώρος που έχει φτωχό φυσικό χρώμα ή υλικό λόγω του υλικού τεχνητής δομής για τη βελτίωση της λειτουργικής και της αποτελεσματικότητας. Ως εκ τούτου, οι ασθενείς αισθάνονται ότι διαχωρίζονται από την καθημερινή τους ζωή. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ένα άνετο περιβάλλον όπου οι ασθενείς μπορούν να περάσουν και να απαλλαγούν από το άγχος, πρέπει να ληφθούν υπόψη. Οι αρχιτέκτονες TSC παρέχουν έναν ανοιχτό, άνετο χώρο, ορίζοντας έναν ανοιχτό χώρο οροφής σε σχήμα L και τις μεγάλες μαρκίζες χρησιμοποιώντας άφθονο ξύλινο υλικό. Η θερμή διαφάνεια αυτής της αρχιτεκτονικής συνδέει ανθρώπους και ιατρικές υπηρεσίες.

Κατοικία

Slabs House

Κατοικία Το Slab House σχεδιάστηκε για να αντιπαραβάλλει δομικά υλικά, συνδυάζοντας ξύλο, σκυρόδεμα και ατσάλι. Ο σχεδιασμός είναι ταυτόχρονα υπερσύγχρονος αλλά διακριτικός. Τα τεράστια παράθυρα αποτελούν άμεσο σημείο εστίασης, αλλά προστατεύονται από τις καιρικές συνθήκες και τη θέα στο δρόμο από τσιμεντένιες πλάκες. Οι κήποι χαρακτηρίζονται σε μεγάλο βαθμό στην ιδιοκτησία, τόσο στο ισόγειο όσο και στον πρώτο όροφο, επιτρέποντας στους κατοίκους να αισθάνονται συνδεδεμένοι με τη φύση καθώς αλληλεπιδρούν με το ακίνητο, δημιουργώντας μια μοναδική ροή καθώς κινείται από την είσοδο προς τους χώρους διαβίωσης.

Σπίτι

VH Green

Σπίτι Το σπίτι είναι καταπράσινο τόσο σε επίπεδο όσο και σε στερεοσκοπικό, που δημιουργούν ένα καλό περιβάλλον τόσο για τους κατοίκους όσο και για την πόλη. Στην ηλιόλουστη περιοχή της Ασίας, το Breeze Soleil που χρησιμοποιεί αυτό το πράσινο είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος σκέψης. Δεν μπορεί να επιτευχθεί μόνο η λειτουργία της σκίασης το καλοκαίρι αλλά και η προστασία της ιδιωτικής ζωής, η αποφυγή του θορύβου του δρόμου και η επίδραση ψύξης με αυτόματη άρδευση.