Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εστιατόριο Και Μπαρ

Kopp

Εστιατόριο Και Μπαρ Ο σχεδιασμός του εστιατορίου πρέπει να είναι ελκυστικός για τους πελάτες. Οι εσωτερικοί χώροι πρέπει να παραμένουν φρέσκοι και ελκυστικοί με τις μελλοντικές τάσεις στο σχεδιασμό. Η μη συμβατική χρήση υλικών είναι ένας τρόπος για να διατηρήσετε τους πελάτες σας εμπνευσμένους από τη διακόσμηση. Το Kopp είναι ένα εστιατόριο που σχεδιάστηκε με αυτή τη σκέψη. Το Kopp στην τοπική γλώσσα Goan σημαίνει ένα ποτήρι ποτό. Το Whirlpool που σχηματίστηκε με ανάδευση ενός ποτού σε ένα ποτήρι απεικονίστηκε ως ιδέα κατά το σχεδιασμό αυτού του έργου. Απεικονίζει τη φιλοσοφία σχεδιασμού της επανάληψης μοτίβων δημιουργίας ενότητας.

Κατοικία

DA AN H HOUSE

Κατοικία Είναι μια προσαρμοσμένη κατοικία με βάση τους χρήστες. Ο εσωτερικός χώρος του εσωτερικού συνδέει το σαλόνι, την τραπεζαρία και τον χώρο μελέτης μέσω της ελεύθερης κυκλοφορίας και φέρνει επίσης το πράσινο και το φως από το μπαλκόνι. Η αποκλειστική πύλη για κατοικίδια μπορεί να βρει στο δωμάτιο κάθε μέλους της οικογένειας. Η επίπεδη και ανεμπόδιστη ροή κυκλοφορίας οφείλεται στο σχεδιασμό χωρίς πόρτα. Η παραπάνω έμφαση στα σχέδια πρέπει να σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις συνήθειες των χρηστών, τον εργονομικό και δημιουργικό συνδυασμό ιδεών.

Το Σαλόνι Ομορφιάς

Shokrniya

Το Σαλόνι Ομορφιάς Ο σχεδιαστής στοχεύει σε ένα πολυτελές και εμπνευσμένο περιβάλλον και παράγει ξεχωριστούς χώρους με διαφορετικές λειτουργίες, οι οποίοι ταυτόχρονα αποτελούν μέρη μιας ολόκληρης δομής. Το μπεζ χρώμα ως ένα από τα πολυτελή χρώματα του Ιράν επιλέχθηκε για να αναπτύξει την ιδέα του έργου. Οι χώροι εμφανίζονται με τη μορφή κουτιών σε 2 χρώματα. Αυτά τα κουτιά είναι κλειστά ή ημι-κλειστά χωρίς ακουστικές ή οσφρητικές διαταραχές. Ο πελάτης θα έχει αρκετό χώρο για να βιώσει μια ιδιωτική πασαρέλα. Επαρκής φωτισμός, σωστή επιλογή φυτού και χρήση της κατάλληλης απόχρωσης τα χρώματα για άλλα υλικά ήταν οι σημαντικές προκλήσεις.

Εστιατόριο

MouMou Club

Εστιατόριο Όντας Shabu Shabu, ο σχεδιασμός του εστιατορίου υιοθετεί ξύλο, κόκκινο και λευκό χρώμα για να παρουσιάσει μια παραδοσιακή αίσθηση. Η χρήση απλών γραμμών περιγράμματος διατηρεί την οπτική προσοχή των πελατών στα μηνύματα φαγητού και διατροφής που εμφανίζονται. Δεδομένου ότι η ποιότητα του φαγητού είναι πρωταρχική μέριμνα, το εστιατόριο είναι διαμορφωμένο με φρέσκα στοιχεία της αγοράς τροφίμων. Οικοδομικά υλικά όπως τοίχοι από τσιμέντο και δάπεδο χρησιμοποιούνται για να χτίσουν το σκηνικό της αγοράς ενός μεγάλου μετρητή φρέσκων τροφίμων. Αυτή η ρύθμιση προσομοιώνει πραγματικές δραστηριότητες αγοράς στην αγορά όπου οι πελάτες μπορούν να δουν την ποιότητα των τροφίμων πριν κάνουν τις επιλογές τους.

Το Κατάστημα Τέχνης

Kuriosity

Το Κατάστημα Τέχνης Το Kuriosity περιλαμβάνει μια διαδικτυακή πλατφόρμα λιανικής που συνδέεται με αυτό το πρώτο φυσικό κατάστημα που παρουσιάζει μια επιλογή μόδας, σχεδιασμού, χειροποίητων προϊόντων και έργων τέχνης. Πάνω από ένα τυπικό κατάστημα λιανικής, το Kuriosity έχει σχεδιαστεί ως μια επιμελημένη εμπειρία ανακάλυψης, όπου τα προϊόντα που εκτίθενται συμπληρώνονται με ένα επιπλέον στρώμα πλούσιων διαδραστικών μέσων που χρησιμεύουν για να προσελκύσουν και να αλληλεπιδράσουν με τον πελάτη. Η εικονική οθόνη παραθύρου του Kuriosity αλλάζει χρώμα για να προσελκύσει και όταν οι πελάτες περπατούν, κρυφά προϊόντα σε κουτιά πίσω από την φαινομενικά άπειρη γυάλινη πύλη ανάβει προσκαλώντας τους να μπουν μέσα.

Κτίριο Μικτής Χρήσης

GAIA

Κτίριο Μικτής Χρήσης Η Γαία βρίσκεται κοντά σε ένα πρόσφατα προτεινόμενο κυβερνητικό κτίριο που ενσωματώνει στάση μετρό, μεγάλο εμπορικό κέντρο και το σημαντικότερο αστικό πάρκο της πόλης. Το κτίριο μικτής χρήσης με τη γλυπτική του κίνηση λειτουργεί ως δημιουργικός ελκυστήρας για τους κατοίκους των γραφείων καθώς και για τους οικιστικούς χώρους. Αυτό απαιτεί μια τροποποιημένη συνέργεια μεταξύ πόλης και κτιρίου. Ο ποικίλος προγραμματισμός εμπλέκει ενεργά τον τοπικό ιστό καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθιστώντας καταλύτη για αυτό που αναπόφευκτα σύντομα θα είναι ένα hotspot.