Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εστιατόριο

Yucoo

Εστιατόριο Με τη σταδιακή ωριμότητα της αισθητικής και τις αισθητικές αλλαγές του ανθρώπου, το μοντέρνο στυλ που αναδεικνύει τον εαυτό και την ατομικότητα έχει γίνει τα σημαντικά στοιχεία του σχεδιασμού. Αυτή η περίπτωση είναι ένα εστιατόριο, ο σχεδιαστής θέλει να δημιουργήσει μια νεανική εμπειρία χώρου για τους καταναλωτές. Ανοιχτό μπλε, γκρι και πράσινα φυτά δημιουργούν φυσική άνεση και άνεση για τον χώρο. Ο πολυέλαιος από χειροποίητο ρατάν και μέταλλο εξηγεί τη σύγκρουση μεταξύ ανθρώπου και φύσης, δείχνοντας τη ζωτικότητα ολόκληρου του εστιατορίου.

Κατάστημα

Formal Wear

Κατάστημα Τα καταστήματα ανδρικών ενδυμάτων προσφέρουν συχνά ουδέτερους εσωτερικούς χώρους που επηρεάζουν αρνητικά τη διάθεση των επισκεπτών και επομένως μειώνουν το ποσοστό των πωλήσεων. Προκειμένου να προσελκύσει τους ανθρώπους όχι μόνο να επισκεφθούν ένα κατάστημα, αλλά και να αγοράσουν προϊόντα που παρουσιάζονται εκεί, ο χώρος θα πρέπει να εμπνεύσει και να δημιουργήσει μια καλή χαρά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο σχεδιασμός αυτού του καταστήματος χρησιμοποιεί ειδικά χαρακτηριστικά εμπνευσμένα από τη χειροτεχνία ραψίματος και διαφορετικές λεπτομέρειες που θα προσελκύσουν την προσοχή και θα διαδώσουν μια καλή διάθεση. Η διάταξη ανοιχτού χώρου που χωρίστηκε σε δύο ζώνες έχει σχεδιαστεί επίσης για την ελευθερία των πελατών κατά τη διάρκεια των αγορών.

Κατοικία

Shkrub

Κατοικία Το σπίτι Shkrub εμφανίστηκε από αγάπη και για αγάπη - ένα ζευγάρι ερωτευμένων με τρία παιδιά. Το DNA του σπιτιού περιλαμβάνει τις δομικές αισθητικές αρχές που εμπνέουν την ιστορία και τον πολιτισμό της Ουκρανίας εμπνευσμένες από την ιαπωνική σοφία. Το στοιχείο της γης ως υλικό γίνεται αισθητό σε δομικές πτυχές του σπιτιού, όπως η αρχική ψάθινη οροφή και στους όμορφους και πυκνούς τοίχους από πηλό. Η ιδέα της τιμής, ως ιδρυτικό μέρος, μπορεί να γίνει αισθητή σε ολόκληρο το σπίτι, σαν ένα λεπτό νήμα καθοδήγησης.

Οι Πισίνες

Termalija Family Wellness

Οι Πισίνες Το Termalija Family Wellness είναι το τελευταίο στη σειρά έργων που έχει κατασκευάσει η Enota στο Terme Olimia τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια και ολοκληρώνει την πλήρη μετατροπή του συγκροτήματος σπα. Βλέποντας από απόσταση, το σχήμα, το χρώμα και η κλίμακα της νέας ομαδοποιημένης δομής τετραεδρικών όγκων αποτελεί συνέχεια του σμήνους των γύρω αγροτικών κτιρίων, που εκτείνονται οπτικά στην καρδιά του συγκροτήματος. Η νέα οροφή λειτουργεί ως μεγάλη καλοκαιρινή απόχρωση και δεν σφετερίζει τον πολύτιμο εξωτερικό χώρο.

Η Εσωτερική Διακόσμηση

Eataly

Η Εσωτερική Διακόσμηση Το Eataly Τορόντο είναι προσαρμοσμένο στις αποχρώσεις της αναπτυσσόμενης πόλης μας και έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει και να αυξάνει τις κοινωνικές ανταλλαγές μέσω του καθολικού καταλύτη εξαιρετικών ιταλικών τροφίμων. Είναι κατάλληλο μόνο ότι το παραδοσιακό και διαρκές «passeggiata» είναι η έμπνευση πίσω από το σχέδιο για το Eataly Toronto. Αυτό το διαχρονικό τελετουργικό βλέπει τους Ιταλούς κάθε βράδυ να πηγαίνουν στον κεντρικό δρόμο και στην πλατεία, να περπατούν και να κοινωνικοποιούνται και περιστασιακά να σταματούν σε μπαρ και καταστήματα στην πορεία. Αυτή η σειρά εμπειριών απαιτεί μια νέα, οικεία κλίμακα δρόμου στο Bloor and Bay.

Το Παρεκκλήσι

Coast Whale

Το Παρεκκλήσι Η βιονική μορφή της φάλαινας έγινε η γλώσσα αυτού του παρεκκλησίου. Μια φάλαινα προσαραγμένη στην ακτή της Ισλανδίας. Ένα άτομο μπορεί να εισέλθει στο σώμα του μέσω χαμηλού ψαριού και να βιώσει την προοπτική μιας φάλαινας που βλέπει στον ωκεανό όπου είναι πιο εύκολο για τους ανθρώπους να προβληματιστούν σχετικά με την παραμέληση της περιβαλλοντικής υποβάθμισης. Η δομή στήριξης πέφτει στην παραλία για να εξασφαλιστεί η ελάχιστη ζημιά στο φυσικό περιβάλλον. Τα φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά κάνουν αυτό το έργο έναν τουριστικό προορισμό που απαιτεί προστασία του περιβάλλοντος.