Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Γραφείο

Duoo

Γραφείο Το Duoo desk είναι η επιθυμία να εκφραστεί ο χαρακτήρας μέσω του μινιμαλισμού των μορφών. Οι λεπτές οριζόντιες γραμμές και τα γωνιακά μεταλλικά πόδια δημιουργούν μια ισχυρή οπτική εικόνα. Το επάνω ράφι σάς επιτρέπει να τοποθετείτε χαρτικά έτσι ώστε να μην ενοχλεί κατά την εργασία. Ένας κρυμμένος δίσκος στην επιφάνεια για τη σύνδεση συσκευών διατηρεί μια καθαρή αισθητική. Η επιφάνεια του τραπεζιού από φυσικό καπλαμά φέρνει τη ζεστασιά της φυσικής υφής του ξύλου. Το γραφείο διατηρεί μια άψογη ισορροπία, χάρη στα αρμονικά επιλεγμένα υλικά, τη λειτουργικότητα και την πρακτικότητα σε συνδυασμό με την αισθητική των κανονικών και αυστηρών μορφών.

Η Σπιτική Μηχανή Ζυμαρικών

Hidro Mamma Mia

Η Σπιτική Μηχανή Ζυμαρικών Το Hidro Mama Mia είναι μια κοινωνικοπολιτισμική διάσωση μέσω της ιταλικής γαστρονομίας. Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, είναι ελαφρύ και συμπαγές, εύκολο στην αποθήκευση και μεταφορά. Επιτρέπει ασφαλή υψηλή παραγωγικότητα, παρέχοντας μια ευχάριστη εμπειρία μαγειρέματος στην οικογένεια στην καθημερινή ζωή και την αλληλεπίδραση φίλων. Ο κινητήρας είναι πλήρως ενσωματωμένος στο κιβώτιο ταχυτήτων, προσφέροντας ισχύ, στιβαρότητα και ασφαλή χρήση, παρέχοντας επίσης εύκολο καθαρισμό και υποστήριξη. Κόβει τη ζύμη με διαφορετικό πάχος, έχοντας τη δυνατότητα να προετοιμάσει μια ποικιλία πιάτων: ζυμαρικά, ζυμαρικά, λαζάνια, ψωμί, ζαχαροπλαστική, πίτσα και άλλα.

Το Hypercar

Brescia Hommage

Το Hypercar Σε περιόδους υψηλής τεχνολογίας όλων των ψηφιακών συσκευών, της επίπεδης οθόνης αφής και των ορθολογικών οχημάτων ενός όγκου, το έργο Brescia Hommage είναι μια μελέτη σχεδιασμού υπερθέσιου διθέσιου παλιού σχολείου που οραματιζόταν ως εορτασμός σε μια εποχή όπου η κομψότητα, η απλότητα, η υφή υψηλής αφής, η ακατέργαστη δύναμη, η καθαρή ομορφιά και η άμεση σύνδεση μεταξύ ανθρώπου και μηχανής ήταν ο κανόνας του παιχνιδιού. Μια εποχή που γενναίοι και έξυπνοι άντρες όπως ο ίδιος ο Ettore Bugatti δημιούργησαν κινητές συσκευές που εντυπωσίασαν τον κόσμο.

Το Χυμώδες Ειδικό Κουτί Μεγαλώνει

Bloom

Το Χυμώδες Ειδικό Κουτί Μεγαλώνει Το Bloom είναι ένα χυμώδες ειδικό κουτί καλλιέργειας που λειτουργεί ως κομψή επίπλωση σπιτιού. Παρέχει τέλειες συνθήκες ανάπτυξης για παχύφυτα. Ο κύριος στόχος του προϊόντος είναι να καλύψει την επιθυμία και τη φροντίδα για τους οποίους ζουν σε αστικές περιοχές με λιγότερη πρόσβαση στο πράσινο περιβάλλον. Η αστική ζωή έρχεται με πολλές προκλήσεις στην καθημερινή ζωή. Αυτό οδηγεί τους ανθρώπους να αγνοήσουν τη φύση τους. Το Bloom στοχεύει να είναι η γέφυρα μεταξύ των καταναλωτών και των φυσικών τους επιθυμιών. Το προϊόν δεν είναι αυτοματοποιημένο, στοχεύει να βοηθήσει τον καταναλωτή. Η υποστήριξη εφαρμογών θα επιτρέψει στους χρήστες να αναλάβουν δράση με τα φυτά τους, κάτι που θα τους επιτρέψει να ανατραφούν.

Τσαγιέρα

Grundig Serenity

Τσαγιέρα Το Serenity είναι μια σύγχρονη συσκευή τσαγιού που εστιάζει στη χαρούμενη εμπειρία χρήστη. Το έργο επικεντρώνεται κυρίως σε αισθητικά στοιχεία και την εμπειρία του χρήστη, καθώς ο κύριος στόχος προτείνει το προϊόν να είναι διαφορετικό από τα υπάρχοντα προϊόντα. Η βάση του τσαγιέρα είναι μικρότερη από το σώμα που επιτρέπει στο προϊόν να κοιτάζει πάνω από το έδαφος που φέρνει μοναδική ταυτότητα. Το ελαφρώς καμπύλο σώμα σε συνδυασμό με τις κομμένες επιφάνειες υποστηρίζει επίσης τη μοναδική ταυτότητα του προϊόντος.

Ο Πολυέλαιος

Lory Duck

Ο Πολυέλαιος Το Lory Duck έχει σχεδιαστεί ως σύστημα ανάρτησης συναρμολογημένο από δομικά στοιχεία από ορείχαλκο και εποξειδικό γυαλί, το καθένα μοιάζει με πάπια που ολισθαίνει αβίαστα μέσα σε δροσερά νερά. Οι μονάδες προσφέρουν επίσης δυνατότητα διαμόρφωσης. με ένα άγγιγμα, το καθένα μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να βλέπει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και να κρέμεται σε οποιοδήποτε ύψος. Το βασικό σχήμα του λαμπτήρα γεννήθηκε σχετικά γρήγορα. Ωστόσο, χρειάστηκε μήνες έρευνας και ανάπτυξης με αμέτρητα πρωτότυπα για να δημιουργήσει την τέλεια ισορροπία και την καλύτερη εμφάνιση από όλες τις πιθανές γωνίες.