Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κρεμάστρα Πεταλούδας

Butterfly

Κρεμάστρα Πεταλούδας Η κρεμάστρα πεταλούδας πήρε το όνομά της για την ομοιότητά της με το σχήμα μιας πεταλούδας. Είναι μινιμαλιστικά έπιπλα που μπορούν να συναρμολογηθούν με βολικό τρόπο λόγω του σχεδιασμού των διαχωρισμένων εξαρτημάτων. Οι χρήστες μπορούν να συναρμολογήσουν γρήγορα την κρεμάστρα με γυμνά χέρια. Όταν είναι απαραίτητο να μετακινηθείτε, είναι βολικό να μεταφέρετε μετά την αποσυναρμολόγηση. Η εγκατάσταση διαρκεί μόνο δύο βήματα: 1. στοίβα και τα δύο καρέ μαζί για να σχηματίσουν ένα Χ. και να επικαλύπτονται τα διαμάντια σε σχήμα κάθε πλευράς. 2. σύρετε το ξύλινο κομμάτι μέσω των επικαλυπτόμενων διαμαντιών σε σχήμα πλαισίου και στις δύο πλευρές για να συγκρατήσετε τα πλαίσια

Κουκούλα

Black Hole Hood

Κουκούλα Αυτή η γκάμα κουκούλα σχεδιασμένη εμπνευσμένη από την Black Hole και την Worm Hole καθιστά το προϊόν όμορφο και μοντέρνο σχήμα, που προκαλεί συναισθηματικά συναισθήματα και οικονομικά προσιτό. Κάνει συναισθηματικές στιγμές και εύκολη χρήση κατά το μαγείρεμα. Είναι ελαφρύ, εύκολο στην εγκατάσταση, εύκολο στον καθαρισμό και έχει σχεδιαστεί για σύγχρονες κουζίνες iland.

Το Ηχείο

Black Hole

Το Ηχείο Το Black Hole έχει σχεδιαστεί με βάση τη σύγχρονη έξυπνη τεχνολογία και είναι ένα φορητό ηχείο Bluetooth. Θα μπορούσε να συνδεθεί σε οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο με διαφορετικές πλατφόρμες και υπάρχει θύρα USB για σύνδεση σε εξωτερικό φορητό χώρο αποθήκευσης. Το ενσωματωμένο φως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως φως γραφείου. Επίσης, η ελκυστική εμφάνιση του Black Hole το καθιστά τόσο ελκυστικό οικιακό λογισμικό που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην εσωτερική διακόσμηση.

Φορητό Ηχείο Bluetooth

Black Box

Φορητό Ηχείο Bluetooth Αυτό είναι ένα φορητό ηχείο Bluetooth. Είναι ελαφρύ και μικρό και έχει συναισθηματική μορφή. Σχεδίασα τη φόρμα ηχείων Black Box απλοποιώντας το σχήμα των κυμάτων. Για να ακούσετε τον στερεοφωνικό ήχο, διαθέτει δύο ηχεία, Αριστερά και Δεξιά. Επίσης, αυτά τα δύο ηχεία είναι κάθε μέρος της κυματομορφής. Το ένα είναι ένα θετικό κύμα και ένα αρνητικό κύμα. Για χρήση, αυτή η συσκευή μπορεί να συνδέσει ζεύγος με άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, όπως κινητό και υπολογιστή μέσω Bluetooth και παίζει τον ήχο. Επίσης έχει την κοινή χρήση μπαταριών. Συνδυάζοντας δύο ηχεία, ένα μαύρο κουτί εμφανίζεται στο τραπέζι όταν δεν χρησιμοποιείται.

Το Φορητό Ηχείο

Seda

Το Φορητό Ηχείο Η Seda είναι μια λειτουργική συσκευή βάσης τεχνολογίας πληροφοριών. Ο στυλός στο κέντρο είναι ένας οργανωτής χώρου. Επίσης, οι ψηφιακές δυνατότητες όπως η θύρα USB και η σύνδεση Bluetooth το καθιστούν ως φορητή συσκευή αναπαραγωγής και ηχείο με προσαρμογή στην περιοχή του σπιτιού. Μια φωτεινή μπάρα ενσωματωμένη στο εξωτερικό σώμα λειτουργεί ως φως γραφείου. Επίσης, η ελκυστική εμφάνιση της πολυτέλειας το καθιστά τόσο ελκυστικό οικιακό σκεύος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην εσωτερική διακόσμηση. Επίσης, η χρήση του χώρου με καλύτερο τρόπο είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της Seda.

Φλιτζάνι Καφέ Και Πιατάκι

WithDelight

Φλιτζάνι Καφέ Και Πιατάκι Το σερβίρισμα γλυκών λιχουδιών στο πλάι του καφέ είναι μέρος πολλών διαφορετικών πολιτισμών, καθώς είναι έθιμο να σερβίρετε ένα φλιτζάνι καφέ με τουρκική απόλαυση στην Τουρκία, μπισκότα στην Ιταλία, churros στην Ισπανία και ημερομηνίες στην Αραβία. Ωστόσο, στα συμβατικά πιατάκια αυτές οι λιχουδιές γλιστρούν προς το ζεστό φλιτζάνι καφέ και κολλάνε ή βρέχονται από τις διαρροές καφέ. Για να αποφευχθεί αυτό, αυτό το φλιτζάνι καφέ διαθέτει ένα πιατάκι με αποκλειστικές υποδοχές, διατηρώντας τις λιχουδιές του καφέ στη θέση τους. Δεδομένου ότι ο καφές είναι ένα από τα βασικά ζεστά ροφήματα, η βελτίωση της ποιότητας της εμπειρίας κατανάλωσης καφέ έχει σημασία όσον αφορά την καθημερινή ζωή.