Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Έλεγχος Ποιότητας Αέρα

Midea Sensia AQC

Ο Έλεγχος Ποιότητας Αέρα Το Midea Sensia AQC είναι ένα έξυπνο υβρίδιο που ενσωματώνει το εσωτερικό του σπιτιού με κομψότητα και στυλ. Φέρνει εξανθρωπισμένη τεχνολογία και καινοτομία μέσω χαρακτηριστικών, ελέγχοντας τον καθαρισμό της θερμοκρασίας και της ποιότητας του αέρα με φωτισμό και βάζο στη διακόσμηση δωματίου. Η ευημερία φτάνει μέσω της τεχνολογίας αισθητήρων που μπορεί να διαβάσει το περιβάλλον και να διατηρήσει την τοπική θερμοκρασία και υγρασία σταθερή, σύμφωνα με την προηγούμενη εγκατάσταση, που έκανε η MideaApp.

Το Κλιματιστικό

Midea Sensia HW

Το Κλιματιστικό Το Midea Sensia προωθεί την ποιότητα ζωής και έναν καινοτόμο τρόπο για την έκθεση του αντικειμένου της διακόσμησης. Εκτός από την αποτελεσματικότητα και τη σιωπή της ροής του αέρα, παρουσιάζει το καινοτόμο πάνελ αφής που παρέχει πρόσβαση σε λειτουργίες και χρώματα και ένταση κεραυνών. Η χρωματοθεραπεία που βοηθά στη διαδικασία κατά του στρες, εξελίσσεται καινοτόμα προϊόντα με αμφότερους τους τρόπους, ευεξία και αισθητική. Εκτός από τη διαφορετική αισθητική, τα σχήματά του ενσωματώνουν το εσωτερικό του σπιτιού με κομψότητα και στυλ, εκτιμώντας το σπίτι με έμμεσο φως.

Γραφείο

Duoo

Γραφείο Το Duoo desk είναι η επιθυμία να εκφραστεί ο χαρακτήρας μέσω του μινιμαλισμού των μορφών. Οι λεπτές οριζόντιες γραμμές και τα γωνιακά μεταλλικά πόδια δημιουργούν μια ισχυρή οπτική εικόνα. Το επάνω ράφι σάς επιτρέπει να τοποθετείτε χαρτικά έτσι ώστε να μην ενοχλεί κατά την εργασία. Ένας κρυμμένος δίσκος στην επιφάνεια για τη σύνδεση συσκευών διατηρεί μια καθαρή αισθητική. Η επιφάνεια του τραπεζιού από φυσικό καπλαμά φέρνει τη ζεστασιά της φυσικής υφής του ξύλου. Το γραφείο διατηρεί μια άψογη ισορροπία, χάρη στα αρμονικά επιλεγμένα υλικά, τη λειτουργικότητα και την πρακτικότητα σε συνδυασμό με την αισθητική των κανονικών και αυστηρών μορφών.

Η Σπιτική Μηχανή Ζυμαρικών

Hidro Mamma Mia

Η Σπιτική Μηχανή Ζυμαρικών Το Hidro Mama Mia είναι μια κοινωνικοπολιτισμική διάσωση μέσω της ιταλικής γαστρονομίας. Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, είναι ελαφρύ και συμπαγές, εύκολο στην αποθήκευση και μεταφορά. Επιτρέπει ασφαλή υψηλή παραγωγικότητα, παρέχοντας μια ευχάριστη εμπειρία μαγειρέματος στην οικογένεια στην καθημερινή ζωή και την αλληλεπίδραση φίλων. Ο κινητήρας είναι πλήρως ενσωματωμένος στο κιβώτιο ταχυτήτων, προσφέροντας ισχύ, στιβαρότητα και ασφαλή χρήση, παρέχοντας επίσης εύκολο καθαρισμό και υποστήριξη. Κόβει τη ζύμη με διαφορετικό πάχος, έχοντας τη δυνατότητα να προετοιμάσει μια ποικιλία πιάτων: ζυμαρικά, ζυμαρικά, λαζάνια, ψωμί, ζαχαροπλαστική, πίτσα και άλλα.

Το Hypercar

Brescia Hommage

Το Hypercar Σε περιόδους υψηλής τεχνολογίας όλων των ψηφιακών συσκευών, της επίπεδης οθόνης αφής και των ορθολογικών οχημάτων ενός όγκου, το έργο Brescia Hommage είναι μια μελέτη σχεδιασμού υπερθέσιου διθέσιου παλιού σχολείου που οραματιζόταν ως εορτασμός σε μια εποχή όπου η κομψότητα, η απλότητα, η υφή υψηλής αφής, η ακατέργαστη δύναμη, η καθαρή ομορφιά και η άμεση σύνδεση μεταξύ ανθρώπου και μηχανής ήταν ο κανόνας του παιχνιδιού. Μια εποχή που γενναίοι και έξυπνοι άντρες όπως ο ίδιος ο Ettore Bugatti δημιούργησαν κινητές συσκευές που εντυπωσίασαν τον κόσμο.

Το Χυμώδες Ειδικό Κουτί Μεγαλώνει

Bloom

Το Χυμώδες Ειδικό Κουτί Μεγαλώνει Το Bloom είναι ένα χυμώδες ειδικό κουτί καλλιέργειας που λειτουργεί ως κομψή επίπλωση σπιτιού. Παρέχει τέλειες συνθήκες ανάπτυξης για παχύφυτα. Ο κύριος στόχος του προϊόντος είναι να καλύψει την επιθυμία και τη φροντίδα για τους οποίους ζουν σε αστικές περιοχές με λιγότερη πρόσβαση στο πράσινο περιβάλλον. Η αστική ζωή έρχεται με πολλές προκλήσεις στην καθημερινή ζωή. Αυτό οδηγεί τους ανθρώπους να αγνοήσουν τη φύση τους. Το Bloom στοχεύει να είναι η γέφυρα μεταξύ των καταναλωτών και των φυσικών τους επιθυμιών. Το προϊόν δεν είναι αυτοματοποιημένο, στοχεύει να βοηθήσει τον καταναλωτή. Η υποστήριξη εφαρμογών θα επιτρέψει στους χρήστες να αναλάβουν δράση με τα φυτά τους, κάτι που θα τους επιτρέψει να ανατραφούν.