Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ξύλινο Ηλεκτρονικό Ποδήλατο

wooden ebike

Ξύλινο Ηλεκτρονικό Ποδήλατο Η εταιρεία Aceteam του Βερολίνου δημιούργησε το πρώτο ξύλινο ηλεκτρονικό ποδήλατο, το έργο ήταν να το κατασκευάσει με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο. Η αναζήτηση ενός αρμόδιου συνεργάτη συνεργασίας ήταν επιτυχής με τη Σχολή Επιστήμης και Τεχνολογίας Ξύλου του Πανεπιστημίου Eberswalde για την Αειφόρο Ανάπτυξη. Η ιδέα του Matthias Broda έγινε πραγματικότητα, συνδυάζοντας την τεχνολογία CNC και τη γνώση του υλικού ξύλου, γεννήθηκε το ξύλινο E-Bike.

Το Επιτραπέζιο Φως

Moon

Το Επιτραπέζιο Φως Αυτό το φως διαδραματίζει ενεργό ρόλο για να συνοδεύει τους ανθρώπους σε ένα χώρο εργασίας από το πρωί έως το βράδυ. Σχεδιάστηκε με γνώμονα το περιβάλλον εργασίας των ανθρώπων. Το καλώδιο μπορεί να συνδεθεί με φορητό υπολογιστή ή τράπεζα τροφοδοσίας. Το σχήμα του φεγγαριού ήταν κατασκευασμένο από τρία τέταρτα ενός κύκλου ως ανερχόμενο εικονίδιο από μια εικόνα εδάφους από ανοξείδωτο πλαίσιο. Το επιφανειακό μοτίβο του φεγγαριού θυμίζει τον οδηγό προσγείωσης σε ένα διαστημικό έργο. Το σκηνικό μοιάζει με ένα γλυπτό στο φως της ημέρας και μια ελαφριά συσκευή που ανακουφίζει την ένταση της εργασίας τη νύχτα.

Φως

Louvre

Φως Το φως του Λούβρου είναι μια διαδραστική επιτραπέζια λάμπα εμπνευσμένη από το ελληνικό καλοκαιρινό φως του ήλιου που περνά εύκολα από κλειστά παραθυρόφυλλα μέσω των Λούβρου. Αποτελείται από 20 δαχτυλίδια, 6 από φελλό και 14 από Plexiglas, τα οποία αλλάζουν τη σειρά με έναν παιχνιδιάρικο τρόπο, ώστε να μετατρέπουν τη διάχυση, τον όγκο και την τελική αισθητική του φωτός σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες των χρηστών. Το φως περνά μέσα από το υλικό και προκαλεί διάχυση, οπότε δεν εμφανίζονται σκιές από μόνες τους ούτε στις επιφάνειες γύρω από αυτό. Δαχτυλίδια με διαφορετικά ύψη δίνουν την ευκαιρία ατελείωτων συνδυασμών, ασφαλούς προσαρμογής και συνολικού ελέγχου φωτισμού.

Λάμπα

Little Kong

Λάμπα Το Little Kong είναι μια σειρά λαμπτήρων περιβάλλοντος που περιέχει ανατολίτικη φιλοσοφία. Η ανατολική αισθητική δίνει μεγάλη προσοχή στη σχέση μεταξύ εικονικού και πραγματικού, πλήρους και κενού. Η απόκρυψη της λυχνίας LED στο μεταλλικό στύλο όχι μόνο διασφαλίζει την άδεια και την καθαρότητα της λάμπας, αλλά επίσης διακρίνει το Kong από τους άλλους λαμπτήρες. Οι σχεδιαστές ανακάλυψαν το εφικτό σκάφος μετά από περισσότερα από 30 πειράματα για να παρουσιάσουν τέλεια το φως και τις διάφορες υφές, γεγονός που επιτρέπει την εκπληκτική εμπειρία φωτισμού. Η βάση υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και διαθέτει θύρα USB. Μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί μόνο κουνώντας τα χέρια.

Σκαμνί Κουζίνας

Coupe

Σκαμνί Κουζίνας Αυτό το σκαμπό έχει σχεδιαστεί για να βοηθάει κάποιον να διατηρεί ουδέτερη στάση καθιστή. Παρατηρώντας την καθημερινή συμπεριφορά των ανθρώπων, η ομάδα σχεδιασμού βρήκε την ανάγκη για άτομα να κάθονται στα σκαμπό για μικρότερο χρονικό διάστημα, όπως να κάθονται στην κουζίνα για ένα γρήγορο διάλειμμα, κάτι που ενέπνευσε την ομάδα να δημιουργήσει αυτό το σκαμνί ειδικά για να φιλοξενήσει τέτοια συμπεριφορά. Αυτό το σκαμπό έχει σχεδιαστεί με ελάχιστα εξαρτήματα και κατασκευές, καθιστώντας το σκαμνί προσιτό και οικονομικό τόσο για τους αγοραστές όσο και για τους πωλητές λαμβάνοντας υπόψη την παραγωγικότητα των κατασκευών.

Η Εσωτερική Ζώνη Πλυντηρίου

Brooklyn Laundreel

Η Εσωτερική Ζώνη Πλυντηρίου Αυτή είναι ζώνη πλυντηρίου για εσωτερική χρήση. Συμπαγές σώμα που είναι μικρότερο από το ιαπωνικό χαρτόδετο χαρτί μοιάζει με μεζούρα, λείο φινίρισμα χωρίς βίδα στην επιφάνεια. Ο ιμάντας μήκους 4 μέτρων έχει συνολικά 29 τρύπες, κάθε τρύπα μπορεί να κρατήσει και να κρατήσει την κρεμάστρα παλτών χωρίς μανταλάκια, λειτουργεί για γρήγορο στεγνό. Ο ιμάντας είναι κατασκευασμένος από αντιβακτηριακή και αντι-μούχλα πολυουρεθάνη, ασφαλές, καθαρό και ισχυρό υλικό. Το μέγιστο φορτίο είναι 15 kg. 2 τεμάχια γάντζου και περιστροφικού σώματος επιτρέπουν πολλαπλή χρήση. Μικρό και απλό, αλλά αυτό είναι πολύ χρήσιμο σε ρούχα σε εσωτερικούς χώρους. Η εύκολη λειτουργία και η έξυπνη εγκατάσταση ταιριάζουν σε κάθε τύπο δωματίου.