Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Γραφείο Μετατρέψιμο Σε Κρεβάτι

1,6 S.M. OF LIFE

Γραφείο Μετατρέψιμο Σε Κρεβάτι Η βασική ιδέα ήταν να σχολιάσουμε το γεγονός ότι οι ζωές μας συρρικνώνονται για να χωρέσουν στον περιορισμένο χώρο του γραφείου μας. Τελικά, συνειδητοποίησα ότι κάθε πολιτισμός μπορεί να έχει μια πολύ διαφορετική αντίληψη για τα πράγματα ανάλογα με το κοινωνικό του πλαίσιο. Για παράδειγμα, αυτό το γραφείο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για μια σιέστα ή για λίγες ώρες ύπνου τη νύχτα εκείνες τις ημέρες που κάποιος αγωνίζεται να τηρήσει τις προθεσμίες. Το έργο πήρε το όνομά του από τις διαστάσεις του πρωτοτύπου (2,00 μέτρα μήκος και 0,80 μέτρα πλάτος = 1,6 sm) και το γεγονός ότι η εργασία συνεχίζει να καταλαμβάνει όλο και περισσότερο χώρο στη ζωή μας.

Η Βιομετρική Συσκευή Πρόσβασης Για Ξεκλείδωμα Θυρών

Biometric Facilities Access Camera

Η Βιομετρική Συσκευή Πρόσβασης Για Ξεκλείδωμα Θυρών Μια βιομετρική συσκευή ενσωματωμένη σε τοίχους ή περίπτερα που συλλαμβάνει την ίριδα και ολόκληρο το πρόσωπο και, στη συνέχεια, παραπέμπει σε μια βάση δεδομένων για να προσδιορίσει τα δικαιώματα των χρηστών. Παρέχει πρόσβαση ξεκλειδώνοντας πόρτες ή συνδέοντας τους χρήστες. Οι δυνατότητες σχολίων των χρηστών είναι ενσωματωμένες για εύκολη αυτο-ευθυγράμμιση. Ξαπλώνει αόρατα το μάτι και υπάρχει ένα φλας για χαμηλό φωτισμό. Το μπροστινό μέρος έχει 2 πλαστικά μέρη που επιτρέπουν τα χρώματα δίχρωμου τόνου. Το μικρότερο μέρος τραβάει το μάτι με λεπτή λεπτομέρεια. Η φόρμα απλοποιεί 13 μπροστινά εξαρτήματα σε ένα πιο αισθητικό προϊόν. Είναι για εταιρικές, βιομηχανικές και εγχώριες αγορές.

Η Αισθητική Βρύση

miscea KITCHEN

Η Αισθητική Βρύση Το σύστημα miscea KITCHEN είναι η πρώτη βρύση κουζινών διανομής πολλαπλών υγρών με πραγματικά αφής. Συνδυάζοντας 2 διανεμητές και μια βρύση σε ένα μοναδικό και εύκολο στη χρήση σύστημα, εξαλείφεται η ανάγκη για ξεχωριστούς διανεμητές γύρω από το χώρο εργασίας της κουζίνας. Η βρύση είναι εντελώς ελεύθερη για λειτουργία για μέγιστα οφέλη υγιεινής χεριών και μειώνει την εξάπλωση επιβλαβών βακτηρίων. Μια ποικιλία από υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικά σαπούνια, απορρυπαντικά και απολυμαντικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το σύστημα. Διαθέτει την ταχύτερη και πιο αξιόπιστη τεχνολογία αισθητήρων που διατίθεται στην αγορά για απόδοση ακριβείας.

Η Αισθητική Βρύση

miscea LIGHT

Η Αισθητική Βρύση Η γκάμα miscea LIGHT των ενεργοποιημένων αισθητήρων βρύσες διαθέτει ενσωματωμένο σαπουνόνερο απευθείας στη βρύση για ευκολία και μέγιστα οφέλη υγιεινής χεριών. Χρησιμοποιώντας γρήγορη και αξιόπιστη τεχνολογία αισθητήρων, διανέμει σαπούνι και νερό για μια υγιεινή και εργονομική εμπειρία πλύσης χεριών. Ο ενσωματωμένος διανομέας σαπουνιού ενεργοποιείται όταν το χέρι ενός χρήστη περνά πάνω από τον τομέα σαπουνιού. Το σαπούνι τότε διανέμεται μόνο όταν το χέρι ενός χρήστη τοποθετείται κάτω από την έξοδο σαπουνιού της βρύσης. Το νερό μπορεί να ληφθεί διαισθητικά κρατώντας τα χέρια σας κάτω από την έξοδο νερού.

Το Αυτοματοποιημένο Τερματικό Μετανάστευσης

CVision MBAS 1

Το Αυτοματοποιημένο Τερματικό Μετανάστευσης Το MBAS 1 σχεδιάστηκε για να αψηφά τη φύση των προϊόντων ασφαλείας και να ελαχιστοποιεί τον εκφοβισμό και τον φόβο τόσο των τεχνολογικών όσο και των ψυχολογικών πτυχών. Ο σχεδιασμός φαίνεται φιλικός με καθαρές γραμμές που συνδυάζονται απρόσκοπτα από το σαρωτή στην οθόνη. Φωνή και οπτικά στοιχεία στον οδηγό οθόνης για πρώτη φορά οι χρήστες βήμα προς βήμα στη διαδικασία μετανάστευσης. Το ταμπλό σάρωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων μπορεί να αποσπαστεί για εύκολη συντήρηση ή γρήγορη αντικατάσταση. Το MBAS 1 είναι ένα μοναδικό προϊόν που στοχεύει να αλλάξει τον τρόπο που διασχίζουμε τα σύνορα, επιτρέποντας την αλληλεπίδραση πολλαπλών γλωσσών και μια φιλική εμπειρία χρήστη χωρίς διακρίσεις.

Το Μπλοκ Μαχαιριών

a-maze

Το Μπλοκ Μαχαιριών Ο σχεδιασμός του μαχαιριού α-λαβυρίνθου στοχεύει να τονώσει εξίσου τις ψυχικές και οπτικές μας αισθήσεις. Ο τρόπος αποθήκευσης και οργάνωσης των μαχαιριών εμπνέεται μοναδικά από το παιδικό παιχνίδι με το οποίο όλοι μας γνωρίζουμε. Η συγχώνευση της αισθητικής και της λειτουργικότητας μαζί τέλεια, ο λαβύρινθος εξυπηρετεί τον σκοπό του και το πιο σημαντικό δημιουργεί μια σύνδεση μαζί μας που προκαλεί συναισθήματα περιέργειας και διασκέδασης. Καθαρό στη μορφή του, το λαβύρινθο μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε την απλότητά του που κάνει πολύ περισσότερα με λιγότερα. Εξαιτίας αυτού ο λαβύρινθος δημιουργεί μια αυθεντική καινοτομία προϊόντων με μια αξέχαστη εμπειρία χρήστη και μια εμφάνιση που ταιριάζει.