Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Μίξερ Νιπτήρα

Straw

Το Μίξερ Νιπτήρα Ο σχεδιασμός του αναμεικτήρα Straw faucet basin είναι εμπνευσμένος από τις σωληνοειδείς μορφές νέων και διασκεδαστικών καλαμακιών που συνοδεύονται από ένα δροσιστικό ποτό το καλοκαίρι ή ένα ζεστό ρόφημα το χειμώνα. Με αυτό το έργο θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα αντικείμενο σύγχρονου, ορμητικού και διασκεδαστικού σχεδιασμού ταυτόχρονα. Υποθέτοντας τη λεκάνη ως εμπορευματοκιβώτιο, η αρχική ιδέα είχε ως στόχο να τονίσει τη βρύση ως στοιχείο επαφής με τον χρήστη, όπως ακριβώς τα καλαμάκια είναι το σημείο επαφής με ένα ποτό.

Το Μίξερ Νιπτήρα

Smooth

Το Μίξερ Νιπτήρα Ο σχεδιασμός του μίκτη λεκάνης Smooth faucet είναι εμπνευσμένος στην πιο καθαρή μορφή ενός κυλίνδρου, δημιουργώντας ένα φυσικό επακόλουθο του σωλήνα όπου ρέει μέχρι να φτάσει στον χρήστη. Στόχος μας ήταν η αποδόμηση των συνηθισμένων σύνθετων μορφών που έχει αυτό το είδος προϊόντος, με αποτέλεσμα μια ομαλή κυλινδρική και αρκετά μινιμαλιστική μορφή. Η κομψή εμφάνιση που προκαλείται από τις γραμμές γίνεται αρκετά εκπληκτική όταν αυτό το αντικείμενο αναλαμβάνει τη λειτουργία του ως διεπαφή χρήστη, γιατί αυτό είναι ένα μοντέλο που συνδυάζει μια δυναμική σχεδίαση με την τέλεια λειτουργικότητα ενός μίξερ λεκάνης.

Φορητή Μπαταρία

Parallel

Φορητή Μπαταρία Όπως και το iPhone 5, το Parallel είναι έτοιμο να προσελκύσει τους καταναλωτές με μια υπερ-μπαταρία 2.500mAh - αυτό είναι ένα επιβλητικό 1,7Χ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Αυτό είναι εξαιρετικά βολικό για καταναλωτές που είναι πάντα εν κινήσει και αξιοποιούν πλήρως τις δυνατότητες του iPhone. Το Parallel είναι μια αποσπώμενη μπαταρία με μια συμπληρωματική σκληρή θήκη από πολυανθρακικό. Ενεργοποιήστε όταν απαιτείται περισσότερη ισχύς. Αφαιρέστε για να μειώσετε το βάρος. Είναι εργονομικά σχεδιασμένο για να ταιριάζει καλά στα χέρια σας. Με ενσωματωμένο καλώδιο αστραπής και 5 χρώματα που ταιριάζουν με προστατευτική θήκη, έχει το ίδιο μήκος με το iPhone 5.

Τραπέζι Με Ρυθμιζόμενη Επιφάνεια

Dining table and beyond

Τραπέζι Με Ρυθμιζόμενη Επιφάνεια Αυτός ο πίνακας έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζει την επιφάνειά του σε διαφορετικά σχήματα, υλικά, υφές και χρώματα. Σε αντίθεση με ένα συμβατικό τραπέζι, του οποίου η επιφάνεια εργασίας λειτουργεί ως σταθερή επιφάνεια για τα αξεσουάρ σερβιρίσματος (πλάκες, πιατέλες, κ.λπ.), τα συστατικά αυτού του τραπεζιού λειτουργούν τόσο ως επιφανειακά όσο και ως αξεσουάρ σερβιρίσματος. Αυτά τα αξεσουάρ μπορούν να αποτελούνται σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη εξαρτήματα ανάλογα με τις απαιτούμενες ανάγκες φαγητού. Αυτός ο μοναδικός και καινοτόμος σχεδιασμός μετατρέπει ένα παραδοσιακό τραπέζι φαγητού σε ένα δυναμικό κεντρικό κομμάτι μέσω της συνεχούς αναδιάταξης καμπυλωτών αξεσουάρ.

Το Hypercar

Shayton Equilibrium

Το Hypercar Το Shayton Equilibrium αντιπροσωπεύει τον καθαρό ηδονισμό, τη διαστροφή σε τέσσερις τροχούς, μια αφηρημένη ιδέα για τους περισσότερους ανθρώπους και την πραγματοποίηση των ονείρων σε λίγους τυχερούς. Αντιπροσωπεύει την απόλυτη ευχαρίστηση, μια νέα αντίληψη για τη μετάβαση από το ένα σημείο στο άλλο, όπου ο στόχος δεν είναι τόσο σημαντικός όσο η εμπειρία. Ο Shayton είναι έτοιμος να ανακαλύψει τα όρια των δυνατοτήτων υλικών, να δοκιμάσει νέες εναλλακτικές πράσινες προτάσεις και υλικά που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την απόδοση διατηρώντας παράλληλα το γενεαλογικό σύστημα του υπερ-αυτοκινήτου. Η επόμενη φάση είναι να βρείτε τον επενδυτή και να κάνετε την Shayton Equilibrium πραγματικότητα.

Γραφείο Μετατρέψιμο Σε Κρεβάτι

1,6 S.M. OF LIFE

Γραφείο Μετατρέψιμο Σε Κρεβάτι Η βασική ιδέα ήταν να σχολιάσουμε το γεγονός ότι οι ζωές μας συρρικνώνονται για να χωρέσουν στον περιορισμένο χώρο του γραφείου μας. Τελικά, συνειδητοποίησα ότι κάθε πολιτισμός μπορεί να έχει μια πολύ διαφορετική αντίληψη για τα πράγματα ανάλογα με το κοινωνικό του πλαίσιο. Για παράδειγμα, αυτό το γραφείο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για μια σιέστα ή για λίγες ώρες ύπνου τη νύχτα εκείνες τις ημέρες που κάποιος αγωνίζεται να τηρήσει τις προθεσμίες. Το έργο πήρε το όνομά του από τις διαστάσεις του πρωτοτύπου (2,00 μέτρα μήκος και 0,80 μέτρα πλάτος = 1,6 sm) και το γεγονός ότι η εργασία συνεχίζει να καταλαμβάνει όλο και περισσότερο χώρο στη ζωή μας.