Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρέκλα

Chair with Belly Button

Καρέκλα Το Chair with Belly Button είναι μια σειρά από ελαφριές και φορητές καρέκλες που επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τους χώρους γύρω τους, όπως σκάλες, δάπεδα ή στοίβες βιβλίων, για να προσφέρουν μια πιο άνετη εμπειρία καθισμάτων. Ο σχεδιασμός της καρέκλας επαναπροσδιορίζει την ιδέα των συμβατικών καθισμάτων παρέχοντας απρόσμενες επιλογές καθισμάτων. Η εικόνα των καρεκλών προήλθε από ένα ονειρικό σενάριο - μια ομάδα δισκετών και λιωμένων μορφών που διασκορπίζονται σε ένα χώρο. Σιωπηλά ήσυχα στα τείχη και στις γωνίες σαν να κοιμούνται μικροί φίλοι. Κάθε καρέκλα έχει το δικό της κουμπί στην κοιλιά για να προσφέρει λίγο παιχνιδιάρικο παιχνίδι.

Όνομα έργου : Chair with Belly Button, Όνομα σχεδιαστών : I Chao Wang, Όνομα πελάτη : IChao Design.

Chair with Belly Button Καρέκλα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.