Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρέκλα

Chair with Belly Button

Καρέκλα Το Chair with Belly Button είναι μια σειρά από ελαφριές και φορητές καρέκλες που επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τους χώρους γύρω τους, όπως σκάλες, δάπεδα ή στοίβες βιβλίων, για να προσφέρουν μια πιο άνετη εμπειρία καθισμάτων. Ο σχεδιασμός της καρέκλας επαναπροσδιορίζει την ιδέα των συμβατικών καθισμάτων παρέχοντας απρόσμενες επιλογές καθισμάτων. Η εικόνα των καρεκλών προήλθε από ένα ονειρικό σενάριο - μια ομάδα δισκετών και λιωμένων μορφών που διασκορπίζονται σε ένα χώρο. Σιωπηλά ήσυχα στα τείχη και στις γωνίες σαν να κοιμούνται μικροί φίλοι. Κάθε καρέκλα έχει το δικό της κουμπί στην κοιλιά για να προσφέρει λίγο παιχνιδιάρικο παιχνίδι.

Όνομα έργου : Chair with Belly Button, Όνομα σχεδιαστών : I Chao Wang, Όνομα πελάτη : IChao Design.

Chair with Belly Button Καρέκλα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.