Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Γλυπτικός Πάγκος

Metric - Ganic

Ο Γλυπτικός Πάγκος Με τον Metric-Ganic Chen να διερευνά την έννοια του τρόπου με τον οποίο ο πολιτισμός αποτυπώνει τη γνώση και πώς οι άνθρωποι έχουν διαμορφώσει τη γη για να δημιουργήσουν πολιτισμό και ιστορία - μέσω αυτού του φακού, ο γλυπτικός πάγκος διερευνάται μέσω της μελέτης φυσικών και μαθηματικών προτύπων. Διαφοροποιώντας τις ανόργανες και τις οργανικές μορφές, η εμφάνιση origami της ξυλείας είναι μια αναπαράσταση της ανθρώπινης γνώσης που βασίζεται σε μαθηματικούς υπολογισμούς, ο οποίος έρχεται σε αντίθεση με τον φυσικό κόκκο της λευκής βελανιδιάς που αντιπροσωπεύει το δάσος και τη γη.

Όνομα έργου : Metric - Ganic, Όνομα σχεδιαστών : Webber (Ping-Chun) Chen, Όνομα πελάτη : 'Make It' Exhibition, Victoria University, New Zealand.

Metric - Ganic Ο Γλυπτικός Πάγκος

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.