Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Γλυπτικός Πάγκος

Metric - Ganic

Ο Γλυπτικός Πάγκος Με τον Metric-Ganic Chen να διερευνά την έννοια του τρόπου με τον οποίο ο πολιτισμός αποτυπώνει τη γνώση και πώς οι άνθρωποι έχουν διαμορφώσει τη γη για να δημιουργήσουν πολιτισμό και ιστορία - μέσω αυτού του φακού, ο γλυπτικός πάγκος διερευνάται μέσω της μελέτης φυσικών και μαθηματικών προτύπων. Διαφοροποιώντας τις ανόργανες και τις οργανικές μορφές, η εμφάνιση origami της ξυλείας είναι μια αναπαράσταση της ανθρώπινης γνώσης που βασίζεται σε μαθηματικούς υπολογισμούς, ο οποίος έρχεται σε αντίθεση με τον φυσικό κόκκο της λευκής βελανιδιάς που αντιπροσωπεύει το δάσος και τη γη.

Όνομα έργου : Metric - Ganic, Όνομα σχεδιαστών : Webber (Ping-Chun) Chen, Όνομα πελάτη : 'Make It' Exhibition, Victoria University, New Zealand.

Metric - Ganic Ο Γλυπτικός Πάγκος

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.