Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τουαλέτα

Versus

Τουαλέτα Η ζωή μας είναι μια ατελείωτη αναζήτηση ευχαρίστησης και άνεσης. Όλοι μας προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και σχεδιασμού και αν θέλουμε το προϊόν να είναι οικονομικό που το καθιστά ακόμη πιο δύσκολο. Με το κοντινό μου wc προσπαθούσα να βρω ακριβώς αυτήν την ισορροπία. Συνδυάζει νέες προσεγγίσεις και τεχνολογίες αυξανόμενης απόδοσης, εξοικονόμησης νερού και υλικών και ταυτόχρονα όλα αυτά τα καλά πράγματα κρύβονται κάτω από έναν τολμηρό, μονόλιθο και υπερβολικό σχεδιασμό.

Όνομα έργου : Versus, Όνομα σχεδιαστών : Vasil Velchev, Όνομα πελάτη : MAGMA graphics.

Versus Τουαλέτα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.