Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τουαλέτα

Versus

Τουαλέτα Η ζωή μας είναι μια ατελείωτη αναζήτηση ευχαρίστησης και άνεσης. Όλοι μας προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και σχεδιασμού και αν θέλουμε το προϊόν να είναι οικονομικό που το καθιστά ακόμη πιο δύσκολο. Με το κοντινό μου wc προσπαθούσα να βρω ακριβώς αυτήν την ισορροπία. Συνδυάζει νέες προσεγγίσεις και τεχνολογίες αυξανόμενης απόδοσης, εξοικονόμησης νερού και υλικών και ταυτόχρονα όλα αυτά τα καλά πράγματα κρύβονται κάτω από έναν τολμηρό, μονόλιθο και υπερβολικό σχεδιασμό.

Όνομα έργου : Versus, Όνομα σχεδιαστών : Vasil Velchev, Όνομα πελάτη : MAGMA graphics.

Versus Τουαλέτα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.