Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Νιπτήρας

SEREL Purity

Νιπτήρας Το Serel Purity Washbasin παίρνει τη θέση του στα μπάνια με τη μοναδική και καταπληκτική του μορφή μπολ. Η γενική προσέγγιση στο σχεδιασμό της οπής λυμάτων που είναι αόρατη. Αυτή η προσέγγιση επηρεάζει το σχεδιασμό τόσο σημαντικά και προκαλεί την ανάπτυξη πολύπλοκων λεπτομερειών. Με αυτήν την προσέγγιση ο νιπτήρας Serel Purity φαίνεται καθαρός, ομαλός, κομψός και βρίσκεται σε πλήρη αρμονία της γενικής ακεραιότητας του σχεδιασμού. Το SEREL Purity Washbasin, το οποίο έχει την κυριαρχία των μαλακών μορφών, προσκαλεί τον χρήστη σε φουτουρισμό.

Όνομα έργου : SEREL Purity, Όνομα σχεδιαστών : SEREL Seramic Factory, Όνομα πελάτη : Serel Sanitory Factory .

SEREL Purity Νιπτήρας

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.