Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Νιπτήρας

SEREL Purity

Νιπτήρας Το Serel Purity Washbasin παίρνει τη θέση του στα μπάνια με τη μοναδική και καταπληκτική του μορφή μπολ. Η γενική προσέγγιση στο σχεδιασμό της οπής λυμάτων που είναι αόρατη. Αυτή η προσέγγιση επηρεάζει το σχεδιασμό τόσο σημαντικά και προκαλεί την ανάπτυξη πολύπλοκων λεπτομερειών. Με αυτήν την προσέγγιση ο νιπτήρας Serel Purity φαίνεται καθαρός, ομαλός, κομψός και βρίσκεται σε πλήρη αρμονία της γενικής ακεραιότητας του σχεδιασμού. Το SEREL Purity Washbasin, το οποίο έχει την κυριαρχία των μαλακών μορφών, προσκαλεί τον χρήστη σε φουτουρισμό.

Όνομα έργου : SEREL Purity, Όνομα σχεδιαστών : SEREL Seramic Factory, Όνομα πελάτη : Serel Sanitory Factory .

SEREL Purity Νιπτήρας

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.