Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ρομποτικό Όχημα

Servvan

Το Ρομποτικό Όχημα Είναι ένα έργο οχήματος εξυπηρέτησης για την οικονομία βάσει πόρων, σχηματίζοντας ένα δίκτυο με άλλα οχήματα. Ένα ενιαίο σύστημα επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ τους, γεγονός που αυξάνει την αποτελεσματικότητα της μεταφοράς επιβατών, καθώς και την αύξηση της απόδοσης λόγω της κίνησης στο οδικό τρένο (μείωση του συντελεστή FX, η απόσταση μεταξύ των οχημάτων). Το αυτοκίνητο διαθέτει μη επανδρωμένο έλεγχο. Το όχημα είναι συμμετρικά: φθηνό στην παραγωγή. Διαθέτει τέσσερις περιστρεφόμενους τροχούς με κινητήρα, και δυνατότητα αναστροφής κίνησης: ελιγμός με μεγάλες διαστάσεις. Η επιβίβαση έναντι της βελτίωσης βελτιώνει την επικοινωνία των επιβατών.

Όνομα έργου : Servvan, Όνομα σχεδιαστών : Dmitry Pogorelov, Όνομα πελάτη : Techman.

Servvan Το Ρομποτικό Όχημα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.