Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ρομποτικό Όχημα

Servvan

Το Ρομποτικό Όχημα Είναι ένα έργο οχήματος εξυπηρέτησης για την οικονομία βάσει πόρων, σχηματίζοντας ένα δίκτυο με άλλα οχήματα. Ένα ενιαίο σύστημα επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ τους, γεγονός που αυξάνει την αποτελεσματικότητα της μεταφοράς επιβατών, καθώς και την αύξηση της απόδοσης λόγω της κίνησης στο οδικό τρένο (μείωση του συντελεστή FX, η απόσταση μεταξύ των οχημάτων). Το αυτοκίνητο διαθέτει μη επανδρωμένο έλεγχο. Το όχημα είναι συμμετρικά: φθηνό στην παραγωγή. Διαθέτει τέσσερις περιστρεφόμενους τροχούς με κινητήρα, και δυνατότητα αναστροφής κίνησης: ελιγμός με μεγάλες διαστάσεις. Η επιβίβαση έναντι της βελτίωσης βελτιώνει την επικοινωνία των επιβατών.

Όνομα έργου : Servvan, Όνομα σχεδιαστών : Dmitry Pogorelov, Όνομα πελάτη : Techman.

Servvan Το Ρομποτικό Όχημα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.