Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Roly Poly, Κινητά Ξύλινα Παιχνίδια

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Κινητά Ξύλινα Παιχνίδια Πώς να έχετε ένα ουράνιο τόξο; Πώς να αγκαλιάσετε έναν καλοκαιρινό άνεμο; Μου αγγίζουν πάντα μερικά λεπτά πράγματα και αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένοι και χαρούμενοι. Πώς να αποθηκεύσετε και πώς να το αποκτήσετε; Αρκετά είναι τόσο καλή όσο μια γιορτή. Θα ήθελα να διαμορφώσω τα διάφορα είδη υλικών με απλό και αστείο τρόπο. Αφήστε τα παιδιά να παίξουν μαζί τους για να αναγνωρίσουν τον φυσικό κόσμο, να τονώσουν τη φαντασία τους και να τους βοηθήσουν να κατανοήσουν το περιβάλλον τους.

Όνομα έργου : Tumbler" Contentment " , Όνομα σχεδιαστών : Sha Yang, Όνομα πελάτη : Sha Yang Design.

Tumbler" Contentment "  Roly Poly, Κινητά Ξύλινα Παιχνίδια

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.