Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Roly Poly, Κινητά Ξύλινα Παιχνίδια

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Κινητά Ξύλινα Παιχνίδια Πώς να έχετε ένα ουράνιο τόξο; Πώς να αγκαλιάσετε έναν καλοκαιρινό άνεμο; Μου αγγίζουν πάντα μερικά λεπτά πράγματα και αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένοι και χαρούμενοι. Πώς να αποθηκεύσετε και πώς να το αποκτήσετε; Αρκετά είναι τόσο καλή όσο μια γιορτή. Θα ήθελα να διαμορφώσω τα διάφορα είδη υλικών με απλό και αστείο τρόπο. Αφήστε τα παιδιά να παίξουν μαζί τους για να αναγνωρίσουν τον φυσικό κόσμο, να τονώσουν τη φαντασία τους και να τους βοηθήσουν να κατανοήσουν το περιβάλλον τους.

Όνομα έργου : Tumbler" Contentment " , Όνομα σχεδιαστών : Sha Yang, Όνομα πελάτη : Sha Yang Design.

Tumbler" Contentment "  Roly Poly, Κινητά Ξύλινα Παιχνίδια

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.