Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Πάγκος Του Δρόμου

Ola

Ο Πάγκος Του Δρόμου Αυτός ο πάγκος, σχεδιασμένος σύμφωνα με τις στρατηγικές οικολογικού σχεδιασμού, οδηγεί τα έπιπλα δρόμου σε νέο επίπεδο. Ομοίως στο σπίτι σε αστικό ή φυσικό περιβάλλον, οι ρευστές γραμμές δημιουργούν μια ποικιλία επιλογών καθισμάτων σε έναν πάγκο. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ανακυκλωμένο αλουμίνιο για τη βάση και χάλυβα για το κάθισμα, που επιλέγονται για τις ανακυκλώσιμες και ανθεκτικές ιδιότητές τους. Διαθέτει φωτεινό και ανθεκτικό φινίρισμα με επίστρωση σε σκόνη, ιδανικό για εξωτερική χρήση σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Σχεδιάστηκε στην Πόλη του Μεξικού από τους Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman και Karime Tosca.

Όνομα έργου : Ola, Όνομα σχεδιαστών : Diseno Neko, Όνομα πελάτη : Diseño Neko S.A. de C.V..

Ola Ο Πάγκος Του Δρόμου

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.