Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Πάγκος Του Δρόμου

Ola

Ο Πάγκος Του Δρόμου Αυτός ο πάγκος, σχεδιασμένος σύμφωνα με τις στρατηγικές οικολογικού σχεδιασμού, οδηγεί τα έπιπλα δρόμου σε νέο επίπεδο. Ομοίως στο σπίτι σε αστικό ή φυσικό περιβάλλον, οι ρευστές γραμμές δημιουργούν μια ποικιλία επιλογών καθισμάτων σε έναν πάγκο. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ανακυκλωμένο αλουμίνιο για τη βάση και χάλυβα για το κάθισμα, που επιλέγονται για τις ανακυκλώσιμες και ανθεκτικές ιδιότητές τους. Διαθέτει φωτεινό και ανθεκτικό φινίρισμα με επίστρωση σε σκόνη, ιδανικό για εξωτερική χρήση σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Σχεδιάστηκε στην Πόλη του Μεξικού από τους Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman και Karime Tosca.

Όνομα έργου : Ola, Όνομα σχεδιαστών : Diseno Neko, Όνομα πελάτη : Diseño Neko S.A. de C.V..

Ola Ο Πάγκος Του Δρόμου

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.