Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πολυθρόνα

YO

Πολυθρόνα Το YO ακολουθεί τις εργονομικές αρχές του άνετου καθίσματος και των καθαρών γεωμετρικών γραμμών που σχηματίζουν αφηρημένα τα γράμματα "YO". Δημιουργεί μια αντίθεση ανάμεσα σε μια τεράστια, «αρσενική» ξύλινη κατασκευή και ένα ελαφρύ, διαφανές «γυναικείο» σύνθετο ύφασμα του καθίσματος και της πλάτης, κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο υλικό. Η τάση του υφάσματος επιτυγχάνεται με την ύφανση ινών (το λεγόμενο «κορσέ»). Η πολυθρόνα συμπληρώνεται από ένα σκαμνί που γίνεται πλευρικό τραπέζι όταν περιστρέφεται κατά 90 °. Μια γκάμα επιλογών χρώματος επιτρέπει στους δύο να χωρούν εύκολα σε εσωτερικούς χώρους διαφόρων στυλ.

Όνομα έργου : YO, Όνομα σχεδιαστών : Rok Avsec, Όνομα πελάτη : ROPOT.

YO Πολυθρόνα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.