Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πολυθρόνα

YO

Πολυθρόνα Το YO ακολουθεί τις εργονομικές αρχές του άνετου καθίσματος και των καθαρών γεωμετρικών γραμμών που σχηματίζουν αφηρημένα τα γράμματα "YO". Δημιουργεί μια αντίθεση ανάμεσα σε μια τεράστια, «αρσενική» ξύλινη κατασκευή και ένα ελαφρύ, διαφανές «γυναικείο» σύνθετο ύφασμα του καθίσματος και της πλάτης, κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο υλικό. Η τάση του υφάσματος επιτυγχάνεται με την ύφανση ινών (το λεγόμενο «κορσέ»). Η πολυθρόνα συμπληρώνεται από ένα σκαμνί που γίνεται πλευρικό τραπέζι όταν περιστρέφεται κατά 90 °. Μια γκάμα επιλογών χρώματος επιτρέπει στους δύο να χωρούν εύκολα σε εσωτερικούς χώρους διαφόρων στυλ.

Όνομα έργου : YO, Όνομα σχεδιαστών : Rok Avsec, Όνομα πελάτη : ROPOT.

YO Πολυθρόνα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.