Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Πολυκατάστημα

Our House

Το Πολυκατάστημα Η ιδέα «Το σπίτι μας» επαναπροσδιορίζει την εμπειρία αγορών μέσω καινοτόμου σχεδιασμού, ψηφιακής τεχνολογίας αιχμής και ένα άγγιγμα της Virgin magic για να δημιουργήσει ένα περιβάλλον λιανικής όπως κανένα άλλο. Κατά την προσέγγιση, οι πελάτες υποδέχονται είτε τον Richard Branson, τον Mo Farah, τον Usain Bolt ή ακόμα και ένα T-Rex, από μια ψηφιακή πόρτα HD. Αυτή η αίσθηση του θεάτρου και της προσωπικότητας παρέχει την πύλη στους πελάτες να εξερευνήσουν τον κόσμο των τελευταίων υπηρεσιών ψυχαγωγίας και επικοινωνίας από την Virgin Media.

Όνομα έργου : Our House, Όνομα σχεδιαστών : Allen International, Όνομα πελάτη : allen international.

Our House Το Πολυκατάστημα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.