Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Πολυκατάστημα

Our House

Το Πολυκατάστημα Η ιδέα «Το σπίτι μας» επαναπροσδιορίζει την εμπειρία αγορών μέσω καινοτόμου σχεδιασμού, ψηφιακής τεχνολογίας αιχμής και ένα άγγιγμα της Virgin magic για να δημιουργήσει ένα περιβάλλον λιανικής όπως κανένα άλλο. Κατά την προσέγγιση, οι πελάτες υποδέχονται είτε τον Richard Branson, τον Mo Farah, τον Usain Bolt ή ακόμα και ένα T-Rex, από μια ψηφιακή πόρτα HD. Αυτή η αίσθηση του θεάτρου και της προσωπικότητας παρέχει την πύλη στους πελάτες να εξερευνήσουν τον κόσμο των τελευταίων υπηρεσιών ψυχαγωγίας και επικοινωνίας από την Virgin Media.

Όνομα έργου : Our House, Όνομα σχεδιαστών : Allen International, Όνομα πελάτη : allen international.

Our House Το Πολυκατάστημα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.