Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Κέντρο Πωλήσεων

Shuimolanting

Το Κέντρο Πωλήσεων Το κινέζικο στιλ αυτής της θήκης υιοθετεί την κόκκινη πέτρα από σκούρο καφέ στην αγορά και το κενό του φυσικού φωτισμού του παραθύρου του δαπέδου, σχηματίζοντας μια αντίθεση μεταξύ του φωτός και της σκιάς, του εικονικού και του πραγματικού. Οι εικονικές και ξύλινες γρίλιες από αλουμίνιο, τα κομμάτια φύλλων λωτού από χαλκό στο γραφικό σημείο του νερού και η τέχνη εγκατάστασης δομής κινεζικού χαρακτήρα στην υπόλοιπη περιοχή είναι το σημείο της «αυλής ορχιδέας μελανιού». υπόθεση. Συγκεκριμένα, η χρήση νέων υλικών της ευλογιάς, στο συνηθισμένο highlight είναι εξαιρετική, αλλά επίσης μειώνει έξυπνα το κόστος της επιφάνειας.

Όνομα έργου : Shuimolanting, Όνομα σχεδιαστών : Zhoumin Wei, Όνομα πελάτη : Hefei Wanling Architectural Decoration Design Engineering Co.,LTD..

Shuimolanting Το Κέντρο Πωλήσεων

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.