Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Quilling

Archangel Michael

Quilling Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι ένα κομμάτι Framed Quilling που δημιούργησε ο Niamh. Η έμπνευσή της για τη δημιουργία αυτού του κοσμικού έργου του Αρχαγγέλου Μιχαήλ προήλθε από τη μητέρα της. Όταν η γιαγιά της ήταν πολύ άρρωστη, η μητέρα του Niamh βρισκόταν στο αυτοκίνητό τους και το σήμα για τον Αρχάγγελο Μιχαήλ έπεσε από τον καθρέφτη στην τσέπη της καθώς η γιαγιά της πέθανε και αυτό τους έδωσε όλη την άνεση γνωρίζοντας ότι προστατεύονταν. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα αρχικό αντίκτυπο καθώς ο θεατής παρατηρεί το κομμάτι, από αυτό προσελκύει τους θεατές πιο κοντά για να δουν τις σχετικές λεπτομέρειες.

Όνομα έργου : Archangel Michael, Όνομα σχεδιαστών : Niamh Faherty, Όνομα πελάτη : Niamh Faherty.

Archangel Michael Quilling

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.