Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Πρωτότυπο Βιβλίο Και Η Αφίσα

PLANTS TRADE

Το Πρωτότυπο Βιβλίο Και Η Αφίσα Το PLANTS TRADE είναι μια σειρά από μια καινοτόμο και καλλιτεχνική μορφή βοτανικών δειγμάτων, η οποία αναπτύχθηκε για να οικοδομήσει μια καλύτερη σχέση μεταξύ ανθρώπων και φύσης παρά εκπαιδευτικού υλικού. Το Βιβλίο Έννοιας Εμπορίου Φυτών προετοιμάστηκε για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε αυτό το δημιουργικό προϊόν. Το βιβλίο, που έχει σχεδιαστεί ακριβώς στο ίδιο μέγεθος με το προϊόν, διαθέτει όχι μόνο φωτογραφίες από τη φύση αλλά και μοναδικά γραφικά εμπνευσμένα από τη σοφία της φύσης. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι τα γραφικά τυπώνονται προσεκτικά με επιστολόχαρτο έτσι ώστε κάθε εικόνα να ποικίλλει σε χρώμα ή υφή, όπως τα φυσικά φυτά.

Όνομα έργου : PLANTS TRADE, Όνομα σχεδιαστών : Tsuyoshi Omori, Όνομα πελάτη : PLANTS TRADE.

PLANTS TRADE Το Πρωτότυπο Βιβλίο Και Η Αφίσα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.