Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Δαχτυλίδι

Touch

Δαχτυλίδι Με μια απλή κίνηση, μια δράση αφής μεταφέρει πλούσια συναισθήματα. Μέσω του δακτυλίου αφής, ο σχεδιαστής στοχεύει να μεταδώσει αυτό το ζεστό και άμορφο συναίσθημα με κρύο και συμπαγές μέταλλο. 2 καμπύλες ενώνονται για να σχηματίσουν ένα δαχτυλίδι που προτείνει 2 άτομα να κρατούν τα χέρια. Ο δακτύλιος αλλάζει την όψη του όταν περιστρέφεται η θέση του στο δάχτυλο και προβάλλεται από διαφορετικές γωνίες. Όταν τα συνδεδεμένα μέρη είναι τοποθετημένα μεταξύ των δακτύλων σας, ο δακτύλιος εμφανίζεται είτε κίτρινο είτε λευκό. Όταν τα συνδεδεμένα μέρη είναι τοποθετημένα στο δάχτυλο, μπορείτε να απολαύσετε το κίτρινο και το λευκό χρώμα μαζί.

Όνομα έργου : Touch, Όνομα σχεδιαστών : Yumiko Yoshikawa, Όνομα πελάτη : Yumiko Yoshikawa.

Touch Δαχτυλίδι

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.