Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Δαχτυλίδι

Arch

Δαχτυλίδι Ο σχεδιαστής εμπνέεται από το σχήμα των αψίδων και του ουράνιου τόξου. Δύο μοτίβα - ένα σχήμα τόξου και ένα σχήμα σταγόνας, συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια μονή τρισδιάστατη μορφή. Συνδυάζοντας ελάχιστες γραμμές και φόρμες και χρησιμοποιώντας απλά και κοινά μοτίβα, το αποτέλεσμα είναι ένας απλός και κομψός δακτύλιος που γίνεται τολμηρός και παιχνιδιάρικος παρέχοντας χώρο για ροή ενέργειας και ρυθμού. Από διαφορετικές γωνίες, το σχήμα του δακτυλίου αλλάζει - το σχήμα της πτώσης προβάλλεται από την μπροστινή γωνία, το σχήμα της αψίδας παρατηρείται από την πλευρική γωνία και ο σταυρός προβάλλεται από την άνω γωνία. Αυτό παρέχει διέγερση για τον χρήστη.

Όνομα έργου : Arch, Όνομα σχεδιαστών : Yumiko Yoshikawa, Όνομα πελάτη : Yumiko Yoshikawa.

Arch Δαχτυλίδι

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.