Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ρολόι Ρολογιού Bluetooth

Knotch

Το Ρολόι Ρολογιού Bluetooth Οι άνθρωποι ελέγχουν τα τηλέφωνά τους περισσότερες από 150 φορές την ημέρα. Τα έξυπνα ρολόγια που έχουν σχεδιαστεί σήμερα είναι απλώς μια άλλη κινητή συσκευή μέσα στο ίδιο το ρολόι. Το "Knotch" του Akira Samson Design είναι ένα έξυπνο ρολόι που επιτρέπει στο χρήστη να λαμβάνει ειδοποιήσεις / αναπάντητες ειδοποιήσεις από τη σύνδεση Bluetooth με το τηλέφωνο και να δίνει ανατροφοδότηση δόνησης, ώστε οι άνθρωποι να ελέγχουν το τηλέφωνό τους λιγότερο συχνά. Το "Knotch" έχει καλή ορατότητα και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας. Το "Knotch" είναι ένα οικονομικά αποδοτικό ρολόι, επομένως οι νέοι που θέλουν να ακολουθήσουν τις τάσεις της μόδας και την προηγμένη τεχνολογία μπορούν εύκολα να το αντέξουν οικονομικά.

Όνομα έργου : Knotch, Όνομα σχεδιαστών : Akira Deng, Samson So, Όνομα πελάτη : Akira Samson Design.

Knotch Το Ρολόι Ρολογιού Bluetooth

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.