Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πανεπιστημιακή Καφετέρια

Ground Cafe

Πανεπιστημιακή Καφετέρια Το νέο καφέ «Ground» χρησιμεύει όχι μόνο για τη δημιουργία κοινωνικής συνοχής μεταξύ καθηγητών και φοιτητών της σχολής μηχανικών, αλλά και για την ενθάρρυνση της αλληλεπίδρασης μεταξύ και μεταξύ των μελών άλλων τμημάτων του Πανεπιστημίου. Στο σχέδιό μας, δεσμεύσαμε τον άμορφο όγκο χυμένου σκυροδέματος μιας πρώην αίθουσας σεμιναρίων τοποθετώντας μια παλέτα από σανίδες καρυδιάς, διάτρητο αλουμίνιο και σχιστόλιθο πάνω από τους τοίχους, το δάπεδο και την οροφή του χώρου.

Όνομα έργου : Ground Cafe, Όνομα σχεδιαστών : Bentel and Bentel Architects/Planners, Όνομα πελάτη : Yale University.

Ground Cafe Πανεπιστημιακή Καφετέρια

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.