Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Χειροποίητη Κλασική Οροφή

Rayon

Η Χειροποίητη Κλασική Οροφή Το Rayon είναι μια χειροποίητη οροφή από μασίφ ξύλο βελανιδιάς σε μια τραπεζαρία για έναν ιδιωτικό πελάτη στην Αίγυπτο. Ο σχεδιασμός και η εκτέλεση αυτού του γαλλικού κλασικού στιλ τέχνης χρειάστηκε σχεδόν ένα έτος για να ολοκληρωθεί. Χειροποίητα από Αιγύπτιους τεχνίτες, είναι 4,25μ. Έως 6,80μ., Όλα καλυμμένα με χειροποίητα μοτίβα από μασίφ ξύλο βελανιδιάς, ενώ η σατέν λάμψη και η πατίνα συνήθιζαν να δημιουργούν την παλιά του εμφάνιση. Το ντιζάιν μοιάζει με έναν ήλιο με ακτινοβολίες σαν ανατριχιαστικές. Οι ακτίνες σχεδιάστηκαν για να αναδείξουν τα φύλλα και τα κλαδιά που διακρίνουν την επιβλητική γαλλική κλασική αίσθηση.

Όνομα έργου : Rayon, Όνομα σχεδιαστών : Dalia Sadany, Όνομα πελάτη : Dezines Dalia Sadany Creations.

Rayon Η Χειροποίητη Κλασική Οροφή

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.