Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Σύστημα Παρακολούθησης Ασθενών

Touch Free Life Care

Το Σύστημα Παρακολούθησης Ασθενών Το κρεβάτι αφής χωρίς αφή είναι φτιαγμένο με ενσωματωμένα τσιπ για την παρακολούθηση των φυσιολογικών λειτουργιών. Οι ασθενείς μπορούν να ελέγξουν τη θερμοκρασία του στρώματος και τη θέση του κρεβατιού τους με τη διαισθητική διασύνδεση χωρίς να χρειάζεται να καλέσουν τη νοσοκόμα για αυτές τις εργασίες. Επίσης, αυτή η οθόνη χρησιμοποιείται από τη νοσοκόμα για να διατηρήσει ένα αρχείο φαρμάκων και υγρών που χορηγούνται τα οποία στη συνέχεια αποστέλλονται στη διεπαφή του νοσοκόμου. Η διεπαφή στο νοσοκόμο δείχνει και προειδοποιεί οποιεσδήποτε αλλαγές σε παραμέτρους όπως η θερμοκρασία του σώματος του ασθενούς, η αρτηριακή πίεση, ο τρόπος ύπνου και τα επίπεδα υγρασίας. Επομένως, πολλές ώρες προσωπικού μπορούν να εξοικονομηθούν χρησιμοποιώντας tlc.

Όνομα έργου : Touch Free Life Care, Όνομα σχεδιαστών : nikita chandekar, Όνομα πελάτη : MIT Institute of Design.

Touch Free Life Care Το Σύστημα Παρακολούθησης Ασθενών

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.